Tack Mia!

                                  

Detta låg inslaget på mitt skrivbord imorses när jag kom till jobbet, Mia hade vart så gullig & gett mig detta som en födelsedagspresent blev superglad.
Behövde verkligen ett nytt skal även skydd & detta va spegelskydd så blev perfekt!
Älskar ju fjärilar också.


              vad snällt :)

vill du vara med och tävla om en invite? :D

gå in på min blogg och kommentera att du är med, ikväll dras 3st lyckliga vinnare ;)

Nämen nämen, vilken fin!

Sv: Jaa det är jag på bilden! Tack så jättemycket!

Sv: Åh ja det är riktigt härligt med värme. Dock inte någon sol idag...hmm. Min pojkvän är fransman så jag är helt enkelt här och hälsar på honom i en månad. Jag tycker absolut att du borde åka till Frankrike! Just nu befinner ju jag mig i södra Frankrike vilket absolut är att rekommendera, men Paris. Du måste till Paris! Sååååå underbar stad!

fint skal :D

vad snällt av henne :)

Kul med överraskningar :)Lät som du hade en bra födelsedag och mysigt med all släkt!Så skönt att lägga på en skön kräm i ansiktet, speciellt nu när det är så kallt ute man blir så torr då! Måste börja använda handkräm också, jag slarvar så mycket med det men har massor av bra krämer hemma. Mina händer är verkligen jättetorra..Hoppas du haft en bra start på veckan! Ha en mysig kväll! KRAM

åh vilket fint skal!! :D

åh funderar på en iphone

Fyfanken vilket snyggt skal :D Nästan så jag vill ha en iphone bara för det ;DHade du en trevlig födelsedag förresten? :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.