Regnet det bara öser ned.

              

                                               

Hej!
Jag som skrev om att det var så fint väder eller vart skulle inte gjort det idag är det regn ingen höjdare. Vi var ute på lunch idag några på jobbet blev en kebabtallrik, ska gå tidigare från jobbet idag faktiskt ska iväg & kolla upp en sak som jag vart orolig för senaste månaderna. Sen får jag besök av en kompis vi ska ut & käka så mysigt!

Har allt från H&M idag på mig & måste tipsa om koftan & volangklänningen som är på rean nu, klänningen har jag fått en del komplimanger för & koftan är superskön, blir verkligen varm av den tror varje plagg kostar under 100 lappen sen skorna därifrån också både jag & Mia på jobbet har sådana och kostar bara 299:- men superbra kvalitè så ett credd till dom!
 Blir oftast alltid nöjd när jag beställer från H&M men däremot Ellos ska jag aldrig beställa ifrån mera, dom gångerna jag beställt därifrån ser det alltid så tråkigt ut än vad det gjorde på bilderna osv. Nelly gillar jag också så snabb leverans på tal om postorder.Snygga kläder!

Hoppas det inte är något allvarligt som du är orolig för!

Kram

fint :D

finfint :)

Usch vad tråkigt med regn! Hoppas det löser sig det du var orolig för! Hoppas det inte är någon fara!Låter som du kommer få en supermysig helg :) Jag är förresten ledig från jobbet på lördag, så typiskt när du tänkte komma upp och säga hej! Jobbar ju varje lördag annars så typiskt att jag fick vara ledig just denna lördag, men väldigt skönt att vara ledig två dagar.Idag har jag jobbat och sen efter jobbet gick jag och kollade lite på Nks inredningsaffärer. Köpte inget men alltid kul att gå runt och kika. Ikväll ska jag försöka plugga så mycket som möjligt.Låter som du får en trevlig kväll dennna lill-lördag! :)Massa kramar till dig!

Fin outfit =)Regnade hela dagen här igår och gör idag med....trist.

Hatar regn, det förstör mina skinnskor...grrrrrr! Ungefär 80% av mina skor är skinnskor. Illailla.

Sv: Tackar tackar! Hade en helt okej resa hem, satt med trevliga människor på planet. Skönt. Slipper man sitta där och lipa. Varit hemma i en vecka nu och längtar såklart tillbaka, dock börjar det kännas okej.

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.