Inte lätt..

                                          

Inte roligt att vara med på bilder som kusinen tar på mig tycker han. Inte lätt heller men lyckades få 2 iaf som han nästan fastnade på busungen!

Gick upp rätt tidigt imorses skulle ut på landet, männen skulle röja i skogen & jag krattade lite löv mest tog det lugnt, vart så fint väder så suttit & njutit i solen. Men så trött nu & undrar hur jag ska orka med kvällen men det ska det göras iaf!
Nu ska jag fixa iordning mig blir kanske utgång sen får se, Mims & Madz kommer sen iaf så får vi se. Kom fram till att vi inte vart ute sen påskafton eller jo midsommar också haha börjar bli gamla kanske?Låter som en härlig dag :)Ja precis, det är nog många som har så nu under höstern och vintern.. usch, dumma baciller!Jag kom nyss hem från jobbet och vi har inte riktigt bestämt oss än vad vi ska göra ikväll.. Är sugen på att gå ut en sväng! Imorgon blir det nog bara en lugn och skön dag. Har du några roliga planer? Kram Kram! Ha en bra lördagskväll!

Låter härligt!

Trevlig helg!! =)

KRAM KRAM

Hoppas att det är bra med söta dig denna lördag kväll.kram

Vill du vara med och tävla om att bli lördagens blogg? Visst självklart vill du det! :D Gå då in på min blogg och kommentera inlägget, vinnaren dras ikväll klockan 22.00 lycka till! :)

OK den har jag ej sett....

hha åå söta bilder :)

svar:ja de ska bli mysigt :)

Mysigt med en dag på landet. Hoppas att du får en bra kväll!Kram

Hihi, så söt :) Ja det är inte lätt att ta kort på barn, de har så mycket annat de vill göra än att sitta stilla :)

Jaa det är så gott! :) Passar så bra den här årstiden. Idag har jag varit ute på Överby en sväng och sen har jag städat i lägenheten. Nu ska jag se en film och bara ta det lugnt :) Hoppas du får en trevlig kväll med tjejerna :)

Kram

mysigt att åka iväg på landet :)

Allt bra? :)

Barn är väl bra söta ;)

Nu har vinnaren kommit upp, kika in om du vann eller inte. Om inte finns en till chans så snarast som möjligt. Tack för att du deltog! Kramar Moa

Vad söt :D

Visst är dom! ;) allt bra?

Svårt att få till bra bilder! =)Sv, klänningen är från www.leilei.nu tackar så mkt!

Skönt att bara sitta och njuta av solen:D

hoppas du har haft en bra helg :)

Det är så härligt när solen tittar fram, men det är alldeles för kallt :/

Så söt han är hihi

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.