Igår, idag!

                                          

Skulle inte vara helt fel att ligga & flyta på en madrass i havet nu, va inte så längesen men känns som det var en evighetsen jag låg där!

Jag är sån att jag har svårt att njuta av nuet, va man gör just nu & jag är säkert inte ensam utan att man hela tiden planerar va man ska göra & ser framåt, man borde stanna upp & njuta av det man har & vad man gör NU! 
 Som ett typiskt ex man är utomlands & ligger på stranden & pratar & planerar: jaha vart ska vi åka nästa gång då, vilket land?  Det hörde jag senast jag va utomlands & jag tänkte men snälla du, du är ju utomlands just nu njut , fast hur är man själv ska inte säga ngt!

Njuter av att se bilderna från senaste semestern med mina kära vänner! Fian är i Grekland igen denna vecka inte lite avis :) 

                                             

                                                                                             Saknar!

                                             

På tal om planering, bokade alldeles nyss tågbiljetter till Huvudstaden, ska dit med min moster & 3 åriga kusinen om någon vecka ska bli roligt.
 Föresten va så ledsen förut fick för mig att jag skulle byta vatten till fiskarna & aldrig gjort det förut, alla säger olika hur ofta & hur mycket man ska byta & allt blev kaos kändes det som. Fy jag hoppas dom överlever, usch vilken panik jag fick med allt vatten hit & dit osv..

                                        jag måste oxå lära mej att leva mer i nuet... jag är dålig på det, iaf i vardagen. När jag är utomlands så tänker jag inte på nånting annat är vad som händer precis just då! :)

Det hade inte vart helt fel att vara där nu;)

va kul att åka till huvudstaden och med sådant sälskap!

hon kommer ÄLSKA det!! min Livia är ju tre nu, det är en sån underbar ålder!

Kram Kram

På min blogg visar jag en smygtitt på helgens outfits! Det blir en fartfylld helg med massa födelsedagsfiranden! Tror du jag valt bra kläder?Kram Ingrid, http://ingridsinspiration.blogg.se

Jag är också sugen på att åka utomlands snart!Jag förstår det, ja gör det! För sånt är verkligen inte ok! Usch!Ja du måste se den när den kommer på bio! :)Aa, jag jobbar varje lördag! Jobbar måndag-lördag.Skönt med fredag va? Får önska dig en trevlig helg! Har du några roliga planer?Puss och Kram!

tiden går snabbt när man varit utomlands,känns evigheter sen jag var i grekland!

Underbara bilder!!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.