101025

                                         

Denna tidning damp ned i brevlådan idag, ska jag slå mig ned & läsa sen ska föresten på gammeldags julmarknad på fredagkväll sen på lördag åker jag & min moster till Stockholm över dagen ska bli trevligt, shopping blir det som gäller då. Sen har jag en resa som planeras framför mig ska bli kul återkommer med det sen igår bokades det in Ullared i mitten av november ska bli roligt så undrar hur min stackars lön kommer räcka denna November månad som komma skall!
Tänker man lever en gång då ska man unna sig roliga saker!ojoj, det närmar sig... :P

Trevligt med lite läsning, gillar tidningar i alla dess former!

åh vad kul med en liten resa till sthlm =)

mys med en liten shoppinghelg :D

hehe, har med bokat in Ullared i november, perfekt för allt inför julen =)SV, jag ska försöka mig på att mäta tunika/klänningen till dig imorrn, från axelsöm till nederkant, på mig som är nästan 1.70 är den inte ända ner til knäna. helgens pris kommer ligga kvar tills på onsdag förmiddag i alla fall :-)Ha en riktigt skön kväll!

s

västen från vero moda, assnygg,hur mkt kostade den?

åh min kompis köpte den också, måste köpa dne jag med, såå mysigt att bläddra i :-)ja chokladen får du prova, om du gillar vity choklad dvs.

Passar på att tipsa om min tävling jag nyss la upp, superfina muggar som vinst!

Det ska bli mysigt med jul, men jag tycker att det är lite tidigt att tänka på det nu :p

kul att ha saker att se framemot :)

Hot or not ' Adrianna Limas diamant BH värd 2 miljoner dollar!

http://shabnaam.blogg.se/2010/october/adrianna-lima.html#comment

Jag brukar också alltid tänka att man bara lever en gång :)Juste du ska ju till sthlm på lördag, kul!Ja det är så mysigt att va me familjen. När man flyttat hemifrån så uppskattar man verkligen mer varje gång man ses. Viktigt att träffa släkten också!Hoppas du sover bättre nu förresten. Varför sover du dåligt? Jag har aldrig haft problem med det så vet inte hur det är.. Peppar peppar..Ha en mysig kväll nu! Stor kramhaha så tänker jag också när man shoppar mycket . äsch varför inte unna sig lite liksom, man kommer dö lycklig i såna fall ;) hehe

Såå mysigt det lätt med julmakrnad =)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.