101023

                                   ''
                                                    Fastnade för denna väst från  Vero Moda!

God kväll!
Varit borta hela dagen i Lidköping besökt farmor & kusiner idag kom hem vid 16 tiden men är så trött & lite svagt ont i huvudet så blir att ta det lugnt denna kväll trist men skönt också.
Regnar idag så nu är väll den snön som kom borta bra på ett sätt för igår kväll va det rena isgatan ute.

Mina 2 laptops hade ju förestenngått sönder men som tur är så gjorde min pappa något med den lilla datan så nu funkar den så glad, inte kul att vara utan data surfar iof de mesta från Iphonen men just att lägga upp bilder & göra nya inlägg till bloggen går inte fattar inte varför så irriterande.gillar västen! har nått liknande hemma =) Synd med datorerna...så irriterande!SV, jag hade expedit hyllan från början i garderoben i lägenheten vi bodde i innan, den var perfekt...gick att organisera efter färg på tröjorna & sort...& så jeansen länge ner...den var verkligen perfekt till det...men nu finns här ingen sån garderob i huset...Ang klänning/tunika från leilei. Är inte hundra på vilken av dem du menar så jag skriver om båda (marielle, den svarta är normal i storlek, men själva modellen på tunikan/klänningen är ju vid i sig själv) Den spetsiga är normal den med, men där är ingen direkt nån stretch i materialet, vill du så kan jag ta nått mått på den. :)Hoppas du får en härlig helg!

skönt att den funkar:)så fin väst!!

Snygg väst!Kram

Sv: Jag trivs hur bra som helst i Frankrike och har alltid gjort det. That's why i keep coming back. Jag åker hem på måndag, alltså om två dagar. Det känns lite tråkigt, jag insåg nu att jag hade velat stanna längre. Tänkte att en månad skulle räcka men det gör det tydligen inte. Då vet jag det tills nästa gång.

åh, mysig väst :)

sv; Okej!:D Ja men värmen hade inte varit helt fel...

Snygg väst! Älskar fårullen (fejk) !!:D

Sv: Jag hade samma sätt att se på saken, sushi, innan jag provade. Var bombsäker på att jag absolut inte skulle uppskatta det, därav provade jag aldrig. Här blev jag tvingad till att prova, vilket jag är glad över. Så nedrans gott! Nix, min pojkvän ska inte med till Sverige. Han kommer förhoppningsvis efter jul, innan han drar till Nepal.

Den ser varm och mysig ut:D Snygg!

så fin!

Det är så tråkigt när saker inte fungerar som de ska :/

ååh, snygg :D

fin väst!

den västen såg riktigt varm och go ut!

Snyygg väst!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.