101022

                                          

Hej på er!
Äntligen fredag återigen! Igår kväll när jag gick & la mig tänkte jag neej det kan inte vara sant, det snöade stora snöflingor ute & gjorde det hela morgonen men nu har det slutat nu skiner solen men vill inte ha någon snö än känns som det bara blir problem då att ta sig fram osv.Tog fram min pälsmössa igår, nu är det vinter kan man säga.

Just det mina 2 laptops har gått sönder, den ena stora för ett bra tagsen men har inte gått iväg med den så har använt den lilla så länge & klantigt nog när jag laddade den(vilket jag alltid gör så otroligt dåligt batteri) så snubblade jag på sladden så nu går den inte att använda så trist så måste fixa det ikväll, vill ju ha en data över helgen.

Igår kväll gick jag & mormor ned till residenset i stan för att se Kronprinsessparet Victora & Daniel. Våran stad fick finbesök av dom, dom åker omkring i Västergötland & skulle äta middag här & sova över & tycker dom är så otroligt fina ihop. Victoria höll ett tal likaså landshövdingen sen gick hon & hälsade på en del.
Tog bara detta dåliga kort men stackaren hon måste ha frysit.

                                       
usch, jobbigt att vintern har kommit så tidigt...

Nää, fy vad tråkigt att båda datorerna gått sönder :( Hoppas att det går att fixa! Fast sånt går på försäkringen väl?Ja absolut, hösten är fin vid sånna dagar...mindre fin när det spöregnar och vinden blåser omkull en :P Då är det bara mysigt om man sitter inne och inte behöver gå ut i eländet.

Kram

de är ett otroligt fint par =)

snö här med :o

Vad tråkigt det där med dina laptops :/

Brrr! Nu är det verkligen VINTER tycker jag! Men jag älskar det :) Hoppas allt är bra min fina vän, önskar dig en fin helg! Kul att du såg V&D, hon är såå vacker! Puss kram

Det är ju jättehärligt när det snöar. Det blir så fint på marken och det blir ljusare. Det är iaf bättre än slask:)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.