101011

                                     

Fick hem ett paket med lite nya grejer från eleven, alltid kul att testa nya produkter samt hämtade mina nya skor från Nelly samma som jag har fast i bruna.
När jag gick hem från jobbet gick jag genom stan & hittade min nya vinterjacka tror jag, hängde undan den ska hämta den imorgon den va en slags beige färg. Jag har svårt med beige fått för mig jag försvinner men min moster & hon i butiken tyckte jag passade bättre i den än den svarta, visar er imorgon!

Fick låna denna tunika idag av min moster, många frågade idag om den va från Odd Molly eller möjligen MQ men icke då den är från Kap ahl av alla ställen!

                                     söt klänning!

Vad härligt att fått tag i vinterjacka så man har det klart, jag har en från förra året som jag behåller detta år också men skor är jag på jakt efter, vill ha ett par snygga stövlar :)

Vad mycket fint du har handlat. Vad är Hollywood smile för produkt?Kram

vilken söt klänning :)

Kul med paket :)

fin tunika!

Jätte fin tunika =)

så otroligt söt tunika :)

Tack för din kommentar gumman =)

Kappahl har fått in jätte snygga kläder som är stil med odd mody eller hur det nu stavas.skoj med nya produkter att testa.Ha en skön kväll.kram

du ahr en liten award att hämta i min blogg ;)

den var riktigt söt!

Det var länge sen jag handlade på eleven.se :p Kanske är dags nu!

sv: helt sjukt! ja jag tror att jag ska beställa nå alarm eller nå spray! fyfan för dem, kastrera dem och plåga dem långsamt borde man göra!hoppas du haft en skön dag!

Snygg tunika!! inte illa för att vara köpt där! ser verkligen ut som en Odd Molly.=)Ha det gott!! Kram

Fan vilken söt klänning, kan jag få den? Shit kappahl, jag är inte HEMMA måste skicka dit någon...Sv: Hahahahahahha särbo...jag har aldrig tänkt på det, men ja, vi är fan särbo. Hahahahahaa jag dööör, kommer ihåg när jag hade lunarstorm och man skulle välja förhållandestatus så fanns det särbo, jag tyckte det var ett så fult ord att jag svor på att aldrig bli särbo. Min kille är fransman och bor i Frankrike och jag i Sverige, så jaa, vi är särbo. Har alltså lärt mig något nytt idag.

Ser ut som roliga produkter att testa :) Jag har handkräm och läppbalsam ifrån Odd Molly-my skin loves me.. :)Jag låter också min kille hålla på med sina tekniska prylar, min lite tjejiga inredning bryter bra med alla hans tekniska prylar ;)Hoppas du blev nöjd med den biega jackan! Jag har inte hittat någon ännu.Tycker förkväll är mysigt att kolla på såhär på vardagarna :) Förstår det, de flesta är ju inte hemma då liksom. Dåligt tid att ha det egentligen!Massa kramar söta du! Hoppas du har en mysig kväll!

Tycker tunikan ser bra mycket exklusivare ut än att komma från Kapp Ahl, men det är ju super=)

söt blogg

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.