Hej!

                
                   

Så härligt väder det är idag, man blir så glad av att solen skiner speciellt kul för dom som har sin första semestervecka. Pratade om det förut på jobbet att nu för tiden är det nästan bättre med tidigare perioden att ha semester på för oftast är det finast väder då, när jag hade så var det ju underbart väder soligt varje dag fast sommaren är ju inte över än på länge får vi hoppas! 

Just det...

                   

Klickade hem en dvd med Baywatch igår från Cdon, kollade alltid på det förr i tiden och fick syn på att det fanns på dvd så beställde det!
                Såå fin du är vännen! Ja vår sommar har varit väldigt lugn, barnen har varit det ända vi sysselsatt oss med =) Det tar på krafterna så vi har mest varit hemma & gjort ngn mindre utflykt & så! Nästa sommar kan man nog få njuta lite mer utav sommaren:) Idag har jag & mamma myst med barnen & fikat tillsammans & så, himla skönt med hennes hjälp när mannen min är & jobbar! Som tvillingmamma hade man önskat att man hade haft fyra armar=) Haft en bra dag på jobb? Kraaam

Jag såg också Baywatch när jag var yngre ;D

Hiisar din header sjukt mycket !

Visst blir man glad av bra somamrväder :) Härligt!

Hoppas allt är bra med dig. kramar

har haft strandväder idag..såå härligt!!

tack så mkt:9 ja verkligen de kan jag förstå..så skönt med semester. man får passa på o njuta:)

härlig bild på dig,fint väder:)

Jo, hoppas det blir några fler heta sommardagar ( helst heta helger!) Haha. Cool box du klickat hem - nostalgi! Kram

Tackar :)

Förstår det, egentligen vill man ju vara ledig hela sommaren som när man var liten ju.. Sommarlov borde alla ha! Haha! Jag och min kille har 1 ½ vecka semester kvar nu.. Men jag har inte helt semester eftersom jag pluggar lite också..

Kramar

fin blogg . hopaps du har en dunder dag :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.