Första delen...

                    

                    

En dag så köpte vi ett busskort för att åka med turistbussarna, man åker hela dagen & hoppar av & på när man vill & vart man vill. Det finns 2 olika linjer en röd, gul & blå och går över hela Barcelona, verkligen värt pengarna kostar 22 euro. Man får små hörlurar & kan lyssna på en guide som berättar om olika saker. Skönt att slippa gå också för åh va vi har gått har fått en massa blåsor under fötterna & det gör så ont. Nästa gång får jag ta med gympadojjorna.

Så under den dagen så stannade vi till på Camp Nou hur det nu stavas, den största fotbollsarenan där Barcelona spelar dom som vann fotbollen, jag är hur ointresserad som helst av fotboll men det var väldigt fashinerande & killen var så nöjd över att ha vart där, man fick kika på deras museum sen gå omkring inne i arenan, på bilden ovan sitter jag på avbytarbänken sen fick vi se deras omklädningsrum, va inget dåligt omklädningsrum med spa & jacuzzi osv kostade 17 euro tror jag att besöka det stället & det tar sin tid!

                          

                  

Vi bodde vid Familia Segrada, vi gick inte in men det är en mäktig byggnad som dom har hållt på att bygt i åratal det gick i konkurs men tack vare alla turister så kan dom fortfarande bygga den, för jaa det var alltid långa köer in dit!

                                           

Jag på bussen, va så skönt att sitta uppe för det blev lite svalkande för vart så himla varm vecka, tom inne i lägenheten fast vi hade fläkt så var det så varmt vaknade på nätterna av att svetten rann & det är inget kul hatar att sova varm ska vara kallt. Så ja man kände sig nästan konstant ofräsch därför liten bild :) 

                     

                             fruktbild till, åt ananas varje dag så himla gott!

                     

Hyrde cykel gjorde vi en dag också, vi hade de i 4 timmar och kostade 90:- fanns många cykelvägar. Vi hyrde cykel pga vi skulle ta oss till ettköpcenter som låg längre bort ifrån centrum bortanför vid stranden/hamnen men återkommer om vilka affärer jag gillade & shopping senare, måste kila iväg & käka nu..


Härliga bilder..Längtar tillbax till alla dessa fina ställen i BARCA..KRAM KRAM

Åh älskar Barcelona! Var där i våras. Underbar stAD!

Härliga bilder =)Allt bra annars då? Kram

Det ser otroligt fint ut :)

Tack...mm såå skoj när det händer saker i staden, synd det är slut nu bara!!Låter skönt, men mindre skönt ju att semestern snart är slut...

Nu är jag hemma från min kompis land. Vi har haft det toppen verkligen. Vad tycker du om bilderna jag tog? =D

låter som du har haft en kanon resa :)

åh så avundsjuk jag blir.. skulle också vilja åka till Barcelona...

så gott med ananas :)

Okay now I really wanna go there! Looks beautiful.

SV: Jaa det förstår jag =) Sommaren är ju den bästa årstiden vi har ^^, Fast jag hoppas på att jag kommer iväg till något varmt land i höst :)Hehe, det tycker jag du gör rätt i! Slappa behöver man göra ibland ^^,

allt bra idag ? :)

Härliga bilder.

Åh så härliga bilder! :) Hoppas du får en bra start på veckan! Puss

tack så mycket sötis=)

Sv:Ja tiden går ju så himla hilma fort tyvärr.. Vad bra att du har en vecka i augusti också! I augusti är ju resorna 10 gr billigare och man kan lätt hitta en jättebra resa då ju.

Kramar!

Sv; Tack snälla!:)Ha det bäst nu! Kram

gud vilka härliga bilder :D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.