Kliar i fingrarna!

                  

                   

Föresten måste bara säga att jag är så trött på min header, mina bilder där så jag spyr känns det som. Det värsta är att jag är så oteknisk som sagt & kan inte ändra bilderna, irriterande!

Just det beställt från H&M får inte köpa mer saker nu pga ska åka till ikea & köpa nytt golv & garderober till min walk in closet på lördag i Jönköping men det riktigt kliar i fingrarna & detta va så snyggt, fastnade för skorna det är höstnytt & det kommer säkert försvinna snart så kände att det va lika bra samt leggingsen va riktigt snygga och den rosa koftan kostade ju inget så den fick följa med också.

                   

                    

                    tack för din fina kommentar, såna som du gör det xtra roligt att blogga vidare! kram

Mycket snyggt du hittat :D Kläder ska man egentligen hålla ÖGONEN borta ifrån för det ögonen ser vill fingrarna ha ;DSV: Det va soligt och fuktigt ute på morgonen idag men nu har det mulnat på regält och det är kallt och friskt i luften! Måste eränna att det är ganska skönt att få en paus från värmen en dag. Bara det inte håller i sig! Sommaren får inte vara slut än ;D

Sv: ja madrid är underbart fin!! Ja har inte vart i Barcelona så dit måste ja nästa gång :)

Jobbar nu o de e sååå segt!

snyggt!

Jag tycker din header är jättefin!

Men man tröttnar snabbt. Jag är så jäkla trött på min med, men kan ju inte ändra själv. Kanske skulle lära mig det under semestern nu?

Har du en bra dag?

KRAM

gillar skorna!

väldigt fin ny tunika :D

fina saker!

Ååh, de där skorna!!

fin header.fina kläder ! :)

SV: Ja precis! Det har varit så himla varmt och fuktigt så det blivit jobbigt ist! Fast jag antar att man inte borde klaga med tanke på den långa och brutala vintern vi hade ;D

SV: Okidoki. Böt om du vill, jag håller på att göra om min design lite fast nu orkar jag inte mer så ska slå mig ned framför tv:n. ;)

Ja helt klart kliar det i fingrarna =)

SV: Aha, har någon annan gjort designen åt dig?Jag skulle kunna hjälpa dig med headern, fast det får bli senare i så fall.. ;)Tackar! :)

SV: Det ska nog gå, testar då jag har tid. Måste först göra klart mina små ändringar och sen hoppas jag att jag ska kunna hjälpa dig.. Vill du ha exakt som den ser ut nu fast med andra bilder? ;)

Sv: Jag tycker absolut du ska göra en operation om du vill. Jag var dödsrädd innan men det gick ju bra :) ja varför inte börja spara redan nu liksom!Fy fasen jag hade nog aldrig lyckats jobba 7.30-16.30 varje dag!! Jag har jättesvårt för att komma upp på morgonen! :Skram o godnatt

Snygga skor!

Åh läckra små saker :)

Tackar! Tunikan på översta bilden är skit snygg

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.