Saknar det!

Kikat runt på olika bloggar nu under dagen samt kollar på en himla massa The Hills avsnitt alltså en mysdag avslutades nu med god mat som sambon fixade.

Det jag skulle komma till är att jag ser att det är många som ska börja skolan imorgon igen efter lovet, kan förstå att det är jobbigt nu efter man vart ledig i några veckor & fått sova hur länge man velat osv men jag tog studenten nu för 5 årsen till sommaren det är så sjukt va tiden gått, känns inte så men så är det!
Jag va ingen direkt pluggis & jag va väll rätt skoltrött ska jag erkänna & längtade som bara den efter att ta studenten & få börja arbeta & börja sitt liv men nu när jag ser att många början skolan igen så saknar jag det trodde inte att man skulle säga det men vilken lyx att få gå & träffa sina vänner varje dag & ha kul just skoltiden när man bor ex hemma & föräldrarna tar hand om en man har inga räkningar (beror på om man bor hemma eller inte & vilken årskurs) men när man väl tagit studenten & börjar sitt arbetsliv så träffar man ju inte sina vänner så ofta tyvärr som man vill vissa flyttade från stan & många är upptagna med allt va det är man gör på sin vardag!
Det jag vill säga till er som går i skolan NJUT det är en härlig tid fast känns väll inte så när man är i det men jag hade gärna dragit tillbaks tiden! 

                        

                         

                                   

önskar jag hade en massa bilder från skoltiden men har inte det på denna datan..
Lite tråkigt att man inte njuter av det medan man kan..

Fina bilder :)

Mysig dag med the hills du verkar haft :)

Ja, de blev hyfsat sent igår. I alla fall alldeles för sent för min del som skulle upp och jobba idag. jag är så sleten! Men men.. mer jobb imorgon..

Hoppas du haft en bra dag!

Kram

Okej :) spelar bingolotto, haha.

hur mår du?

sv:

hihi okej :). ja jag saknar med allt folk i skolan, såna som man kanske inte umgås med på fritiden. men att tänka på alla lektioner, prov läxor och allt, nä usch då saknar man de inte längre^^

Tack söta duuu!!

jag förstår vad du menar :D så jag njuter av de 2 sista åren nu X3 jag skulle gärna vilja se dina skolbilder :-O leta leta

Ja, det har allt varit en lugn Söndag.. ganska så skönt faktiskt. Hoppas att din dag oxå varit bra!?Ja, tänk att man faktiskt kan sakna skoltiden, det trodde man aldrig då :)

idag ska ja fan inte lägga mig sent :D

ja önskar ja gick i skolan igen, slapp man alla vuxna problem hehe.. Åka skridskor har ja velat göra länge..så avis på dig! känns så romatiskt på nåt vis :)

nej gravid är ja ej, kanske ser ut haha, men så sött med allt med bebisar ju!!

sv; det var suoerunderbart :)

tack!!

ja okej :) jo men eller hur! håller med dig.Ja okej!hoppas den är bra då! den verkar vara skitbra :) du får berätta om den sen när du sett den!

detsamma tjejan ! KRAM!

Kan också sakna det där med att plugga, det är en härlig gemenskap det blir.

ja det är himla roligt tycker jag.

Haha ja det kan nog hända att det blir lite sprit som får komma med hem. Grundtanken är ju att det är med fotbollen.. men jag har med mig en av mina närmsta kompisar. Så vi ska bo på hotell, se lite fotboll, äta gott, shoppa.. bara ha en jäkligt bra tjejhelg :)

Det låter ju verkligen skönt!!

Kramar

så lite så :) tack dsm< 3

så lite så :) tack dsm< 3

Ja, man längtar faktiskt tillbaka till skoltiden, slippa alla stora krav man har nu..

Fast jag skulle inte vilja byta bort mitt liv som jag har!Har oxå haft dom små tuberna i massa olika dofter men tycker dom är så dyra i jämnförelse med dom stora.. Men dom luktar ju så gott så dom pengarna är dom väl värda! ;)Har du fullt upp i veckan, jobb?

Eller ska du iväg på något roligt?

Kramar

tur att vi tagit så mycket kort iaf vi kan titta på när vi inte ses lika ofta =) Puss C

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.