Fortfarande..

..hemma idag! Känns så trist hade ju bokat bio men blir inget med det ikväll då så måste ringa Madde sen & säga det sen imorgon skulle jag åkt med familjen till farmor har inte vart där sen i början av november samt skulle jag & kusinen planera gästlistan för vårat släktkalas som ska va i slutet av maj men vågar inte åka dit pga smittorisken vill inte att lilla farmor ska smittas för hon är så gammal & skör så blir väll att vara hemma men jag hoppas på att jag kan åka med till Göteborg på söndag, får se!

Hoppas ni får en trevlig fredag & en bra helg! Antar att ni alla får det roligare än va jag kommer få.

Jag känner mig så oglammig nu när jag sitter i mjukiskläder, röd om näsan & runt samt inget smink men tänkte återigen tipsa om denna Facemist från MUS som jag går & sprayar på mig flera ggr per dag känns så fräscht samt denna Glansspray från Tigi som är på bilden man får sån fin glans & skimmer på håret! Helgtips :)                                       

                        

Här är Facemisten från Make Up store så skönt att spraya på ansiktet även med sminket på!


Hej hej!!

Usch då...här lät det inget vidare...

Tråkigt att planerna går i kras bara för att man blir sjuk...Jag är jäkligt dålig på å veta vad vissa saker är bra till men vad är Facemisten till för?Du får krya på dig och hålla tömmarna för att du kan åka till Götet iallafall!Kramar

Tack detsamma!

Vad är det där facemist för nåt?? I helegn ska jag emd min familj åka till sthlm till min syster o henens man på middag! Så det ska bli mysigt.. ikväll ska jag nog ta det lugnt! Hopaps du kan få hitta på någe i helgen iaf! Riktigt tråkigt o vara sjuk sådär.

svar; hehe ja, kort och skön=) Jadu jag ska nog vara med en kompis, själv då?=)

Tack så mycket gumman=) Ja roligare att lägga upp kort med lite längre mellanrum så hinner det hända mer=) Ja tungt är det & trött är jag som sagt, hehe! Tur att det är helg så får du vila upp dig rejält. Dricka massa te med honung & koriander ska väl vara bra tror jag. Ja inte värt att smitta..de äldre:( Ja Let´s dance ikväll..mysigt! Krya på dig gumman..kramis

Ja ok, tror jag haft nån sådan sprej för länge sen! Men har ej hittat nån efter den.. Men då ska ja nog ta o gå ner o köpa en sådan igen!! Tack för tipset :) Hoppas du får dig en bra helg med!

Finfina tips! :) ♥

blogg-tävlingar du kan vinna :

5 500kr presentkort hos kicks.se

Ipod nano 5g 8gb silver

1000 kr presentkort hos nelly.se

----------------------------

öppnings erbjudande

skriv om oss på din blogg och få gratis telenor kontantkort inkl 400 kr att ringa för

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.