100115

God kväll! Antar ni också sitter bänkade framför kanal 4 & ser på Lets Dance, jag gör det i alla fall. Förut så kollade jag på det nya avsnittet av Desperate Housewife var så himla nyfiken på va som hade hänt efter den stora olyckan med flygplanet osv & kan säga att det blev inte så som jag hade velat det skulle bli..

Käkar ostbågar & äter glass så bara gottar mig men det är ju helg då får man ju göra det fast känner nu det blivit lite för mkt av det goda! Nu ser jag Lets Dance börjar igen, återkommer senare. Ha en fortsatt bra kväll!


                               ja :)

hur har du det idag, nu när det är fredag och allt? :D

ja ser på lets dance..o så har ja blivit bjuden på mat :p andreas har lagat mat ikväll hehe! så nu är ja mätt o belåten o ligger o slöar!

jag svarar på kommentarer, tittar på tv och ska snart mysa lite med chips i soffan! fredagsmys är ju ett måste :Dhaha, ha en bra kväll :)

du kan väl höra av dig om vem som åker ur let's dance, jag tittar nämnligen inte på det ;D

Jag har inte gillat Lets Dance förut men nu när Elin Kling är med så är det lite kul ;).

Det blev en slags makronipudding! Vem hejjar du på då??

SV: Ja jag gillar henne genom hennes blogg och hennes mode i Fredag men jag vet inte om jag gillar henne i Lets Dance. Tyckte det juryn sa förra veckan stämde bra: lite mycket poseande ;).

Tjabba! Du har en bra blogg!

Ja jag tycker det är svårt, har ej hängt med så mkt just ikväll. Jag tyckte Willy var söt sist iaf :) MEn absolut var Claudia bra!

Svar: tack! :D ville ha lite såna färger jag som så ofta har rosa och sådär! :) Ååh va mysigt det lät. haft en bra vecka? <3

Trevlig helg = )

sv; tack bruden :D!

ja de tycker jag låter bra! jag ska med försöka ( ikväll) att sova lite tidigt än vad jag brukar somna de flesta fredagar ( typ tre?) Hoppas du har haft en finfin fredag!KRAM

Hejsan

Jag tycker jag känner igen dig, vart jobbar du ?Trevlig blogg du har.Ha en bra dag

Jag såg bara utröstningen av Let´s dance. Jag har en sambo som inte gillar det programmet så jag kände mig vuxen och kikade på "på spåret" istället.

Glass lät inte fel du :)

Åh ostbågar o glass! Hoppas du har en trevlig helg! Ikväll ska jag på bio o se snabba cash.

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.