100108

Nu har gästerna gått, direkt efter jobbet åkte jag förbi ICA var hemma vid 17.30 & satte igång & gjorde en cheesecakeglass sen gjorde jag champinjonstuvningsmackor sen kom dom vid 18. 30 va dom här samt hann jag städa också så va stressigt men vart trevligt. Jag trodde inte glassen skulle hinna frysas men la dom i glas samt hade lite varm hjortronsylt & det blev kanonbra!

Nu sitter jag i sängen med ostbågar framför mig i en skål & kikar på Lets Dance. Ni kollar väll också på det antar jag kanske :) ?

Just det va & hämta ut min leverans från HM, kudde samt fodral samt sängkappan & duschdraperi!


                       
Mums det lätt ju gott =)Vad tyckte du om Lets dance då...tyckte många överraskade.Sov såå gott.

jätte fin header.

hur är de?

Nu är jag hemma o ska sova :p Fick också hm paket idag, hihi! Hoppas du hade en bra kväll!

Hej ! Just nu har jag en frågestund :) jag skulle bli glad om du ställde en fråga, så besvarar jag den gärna <3 Kram

http://picturesinmyhand.blogg.se/2010/january/fragestund.html

sv; tack du :D jaa, eller hur! att vara brun som ett as och inte använda något smink typ och ha massor fina och sommroga kläder. UNDERBART!Ja det ska bli as kul :) Nopps, jag bor i Linköping!

vart bor du då?KRAM

Svar: haha jodå visst gjorde jag det! :D varje fredag varje säsong! ;) Vem tyckte du va bäst då?<3

Nice med ostbågar, inte käkat det på länge nu..

Hej du vackra!

God fortsättning på nya året!!

Har varit skitkass på att vara inne på bloggen! Men jag har tänkt på dig varje dag! Hoppas allt är toppen med dig!Ha en härlig helg!Kram

Ostbågar och lets dance lät inte helt fel ju. Myspys.Jag är en centimeter längre än dig då, 163. Ja eller hur? Det är bra att vara kort, för då slipper man bli ett torn med klackar.. jag är ju ändå kortare än min kille med mina högsta skor :P Hehe jag är också rätt bekväm. Skönare med sneakers eller låga stövlar liksom. Men det är snyggt med klackar och jag äääälskar skor :)

det är ju sååå gott med choklad. celltest? uh, läskigt.. förstår att det var det!! =/ Nej jag har inte gjort det ännu.Oh eller hur? VR-brudarna är ju sjuuuukligt snygga!

Tack detsamma sötnos. Kramar

Åhh va gott champinjonstuvning. Det va evigheter sen man gjorde det. Jag måste oxå beställa från hm men har inte haft ro till att kolla igenom allt..Ha en underbar dag:)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.