Trötter..

God morgon denna tisdag!
Hade gjort nästan vad som helst för att fått ligga kvar i sängen idag, sov knappt något denna natt heller likaså natten innan fått sådana perioder fattar inte varför.
Jag är så beroende av att få mycket sömn också så nu känner jag mig illamående av trötthet men hoppas det går över så jag blir piggare under dagen så jag kan sova natten som kommer ist. Min sambo gnisslar tänder också som tusan så vaknar varje natt flera ggr & får liksom putta på honom jobbigt som ursäkta språket faan faktiskt jobbigt för honom också han har en tandskena men den hjälper inte tycker jag så hoppas tandläkaren kan komma på något annat!

Jaja regn idag ute, regnade i natt väldigt mycket också men hoppas det spricker upp under dagen! 

                            
Hoppas att du blir piggare under dagen ! Du kanske kan ta en powernap under lunchen?Hur var fångarna på fortet i går?

Hoppas du piggnar till under dagen=)

Det är ju bland det värsta, när man inte får sova ordentligt. Gud så jobbigt att han gnisslar tänder.. Jag har aldrig vart med om det själv.. alltså sovit med någon som gjort det men jag kan tänka mig att det måste låta fruktansvärt äckligt :SDrick en massa kaffe nu! :)

Kram

Åh läckra naglar o riktigt tjusig ring! Min helg har innehållit party o en held el annat så har varit riktigt seg tom igår.. Men nu är jag tillbaka! Denna helg som kommer blir nog lugn, men nästa helg kommer Takida hit t stan så då ska jag festa o shakea igen! Just nu jobbar jag o det är då ganska skönt o va tillbaka i vardagen.. Ska du göra nåt kul i veckan då? För mig blir det nog ganska lugnt!

älskar ringen!! <3

Hoppas du piggnar till, riktigt trist väder oxå!

snygga naglar;)KRAM KRAM

internationell heter den, en samhälls inriktad linje med mkt resor och engelska :)

åh fin ring, snyggt med grönt :)

sv. tack! vad läser/studerar du själv?

Så fin ring =)

fin ring!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.