Tidskrifter...

                 

Blev några nya tidningar förut, har en himla massa tidningar hemma men ont om förvaring men då såg jag hos söta Elin att hon köpt genomskinliga tidskriftssamlare & dom hittade hon på Åhlens så sådana ska jag försöka få tag på.


Just det funderade på va jag skulle ta med mig för bok när jag drar iväg till Kreta, läser sällan böcker pga för rastlös men när man ligger på playan är det skönt att ha ngt att läsa så beställde faktiskt denna bok, sett mkt om den så blev nyfiken.
Kan väll erkänna att jag inte vart ngn speciell stort fan av henne tidigare men hon har vuxit i mina ögon tycker jag iaf så ska bli kul att läsa denna bok.

                                      

          Beställde den på Adibris.se plus några andra böcker!Hon har vuxit i mina ögon med. När hon var med i let´s dance tyckte jag att hon var världens fjortis men nu tycker jag hon verkar vara supersmart.SV:

Jag är egentligen inte så orolig att det ska vara biverkningar från sprutan i just mitt fall eftersom det är en vanlig förkylning jag har, men ändå

Skönt att det är bra med dig!

Det är bra här också.Vad gör du då?? :)Ja, förstår det, får också dåligt samvete av sådant.

Vad jobbar du med??

Jag väntar på killen!

Okej :)

Trivs du där? :)

va nice med semester! när ska ni åka till kreta? :)

Haha, har också lagt upp bilder på tidningar iag =) Du måste återkomma me omdömme ang bellas bok sen! puss

Söt du är som skrev om tidskriftsamlarna av mig :)

Hoppas du hittar dom!ja den bästa träningen för tjejer är ju att gå mycket! :) Jag har fastnat för att träna i grupp, tycker det är så mycket roligare och man får verkligen bra och proffsig träning med en bra tränare som skriker på en och bra musik ;) När jag tränar själv slutar jag bara när jag inte orkar längre, hehe.. Så jag behöver någon som peppar en och när man tränar i grupp kan man inte bara sluta heller för då blir det pinsamt ;)Kramar!

tidiningar och choklad, åh, mysfaktor 110 :D

Sv: Tack så mycket! Yes, det var super mysigt idag :)

Ha en jättejätte bra kväll!!

Berätta vad du tycker om boken sen!! :)

den boken verkar ändå rätt så bra

du får säga till sen när du läst ut den:)

Jag är helt tokig i tidningar!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.