Som lilla julafton nästan..

                                

Påvägen hem från jobbet gick jag in på Hälsokost hade slut på mina Bvitamintabletter men kom ut med dessa burkar istället eftersom jag är världens gottegris så ska jag testa på dessa emot sötsug som innehåller Krom, värt ett försök iaf sen denna andra burk innehåller mycket som jag behöver så hoppas det blir bra sen brukar jag ta en tablett Omega3 varje morgon också!

Har fått en del tidningar sen har jag fått paketet från eleven samt bokus så känns som lilla julafton nästan älskar ju paket samt tidningar. Alltid trevligt med den lilla goodibagen eller lilla påsen med prover man får från eleven tycker jag, vart nyfiken på att testa Macadamia produkten ex så nu kan jag ju göra det.

                   

                                  


Hihi på tal om sötsaker kunde inte hålla mig när jag gick förbi konditoriet här i stan denna kaka är en av de godaste så köpte en nej två & tryckte i mig så klart aja baja jenny men nu har jag köpt dessa tabletter emot sötsug så får ha uppehåll med dessa för ett tag eller försöka dra ned på livets goda försöka i alla fall för mitt bästa!

                   tack söte :D jag börjar 2an nu :D

Hehe, jag har också jättesvårt med mitt sötsug! Vill ha socker nästan heela tiden.. Har också hört om den där Krom men inte vågat testa ännu, du får säga till hur det är om det hjälper osv! :)Kramar ha en mysig kväll!

håller med dig,såg riktigt gott ut! liknar hallongrottor

Mm det var jätte mysigt att få se den lilla nyfödda bebisen =)

haha, vad rolig du är! du köper tabletter mot sötsug och två kakor. Bra! :)

Den såg riktigt god ut!!

åh den mot sötsug had ejag behövt..

så rolgit och gott :D

Goood night!

skriv gärna sen hur det gått med sötsuget :)

Funkar tabletterna mot sötsug?

vad kostar sånna?Jajjamen, jag är nöjd med semestern! Dock kunde väl vädret ha varit bättre..

ha det gott!

Kramar

Kakan ser god ut. Förstår att du köpte två. ;P

Kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.