Regn regn regn idag igen!

God morgon!
Blev ändrade planer igår,blev ingen utgång utan fick cirkusbiljetter på jobbet (varje gång cirkus är i stan så är dom mitt emot vårat jobb nämligen) men fick gå efter halva pga allergisk emot hästar ibland går det längre tid ibland inte men nös som tusan & blev som jätte förkyld. Men var trevligt så länge det varade.
Sen hyrde vi film igår The Valentines tror jag den heter men hur dum är man inte precis någon minut in i filmen insåg jag att jag kikade på den för någon vecka sen så kikade istället på filmen sista dansen som gick på tv:n.

Idag är det regnigt ute så inte gjort så mycket än, en sovmorgon nyss ätit frukost sen får se vad dagen bjuder på, just det fick meddelande från Cdon att nu kunde man beställa hem Satc 2 och det gjorde jag självklart så hoppas få hem den på tisdag!

                                     Tråkigt att du inte kunde stanna kvar så länge på cirkusen men om de är utanför ditt jobb varje gång de är i stan har du säkert sett dem någon gång förut.

Gå och se den, mycket bra! Men har du sett Johan Klings första film. Dom är ju lite speciella också..

Jag gillar inte cirkus faktiskt, har aldrig gjort!Kul att SATC 2 äntligen kommit ut förresten=)

Sv; Okej härligt:-) Tack så mycket!Hoppas du också får en fin lördag! Här har det också regnat lite. Just nu är det uppehåll dock. Kramkram:)

åh va kul att satc 2 har kommit ut på dvd :)

tack tack :)

gillar hennes klänning aså

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.