Per-fèkt

God kväll!
Var ute på en promenad förut va skönt, jag sitter ju mest hela dagarna så tänkte måste börja röra på mig nu efter jobbet vart lite si sådär med det.Stekte kantareller & hade det på en macka förut mums sen blev de min vanliga smoothie med jordgubbar & blåbär jag plockade tidigare i veckan sen vaniljyoghurt mums.

Just det skulle ju säga va jag tyckte om denna jag fick hem häromdagen, riktigt nöjd med den testa den förut på benen & den liksom förfinade huden lite så förstår varför Sofi Farhman och dom gillar den så mycket så är glad att jag klickade hem den! Sen är det en brun utan sol också och tål vatten & kladdar inte!

                            Kanske värt att testa denna då :)Sv: Ja bion va verkligen jättebra! Du måste se den filmen. Så fin! Recension kommer snart :)

Nu är jag hemma hos C och myser!

godnatt

Låter som en bra dag & en bra produkt! Ang ditt sömnproblem så borde du testa en läkare, utan sömn är man ju helt förstörd! Många varma kramar

Hur är det idag?

Muums va gott det lät :)Ja det är jättemysigt med ett yngre syskon men så tråkigt att man inte ses lika ofta för ålderskillnaden. Min lillebror är den jag träffat minst sen jag flyttade hemifrån, saknar han såå mycket!Vad kul! Jag har också en lillasyster som är två år yngre än mig! Jag är 21 och hon är 19. Tycker det är kul med syskon nära ens ålder också, vi var som bästa kompisar och haft jättekul när vi var små och det har vi fortfarande. Såklart man bråkat massor ändå men det gör ju alla syskon!Kramar och trevlig helg!

Var ska du åka då? :)

Svar: Det gick bra att ta bussen imorse. Den var dock fem minuter sen. Konstigt att den kan bli det, när bussarna går var tionde minut.Kram

Åh, vad underbart! :)

Vad bra att den inte kladdar, annars brukar ju alltid brun utan sol salvor kladda och färga av sig...

Vad kostade denna?

Kramar

bra tips!

själv ska jag på en promenad nu :)

ja kollade precis klart på den ! den är jätte sorlig .. :(

Nice!Tack.. :)

Ska kanske testa den då, verkar bra:D

Din blogg är så himla fiin!

Sv: Ja att det ska va så jobbigt med jeans asså :(

hoppas du får en trevlig kväll på matfestivalen :)

jag mår inte jättebra.. vi vaknade kl 15 idag vilket inte va jättebra.. nu känner jag mig bakis.. så tar det lugnt nu, ska jobba hela helgen..

Kram!

Åh, vad bra den verkar. Nästan så att jag vill testa den.

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.