Ny doft!

                             

Har tänkt att köpa en ny parfym och i Barcelona så fick jag nys om dessa två parfymer, har så kort minne tyvärr så kommer inte ihåg vilken av Juicy Couture det var jag fastnade för sen även Burberry luktade himla gott. Det var inte den nyaste utav Juicyn utan den innan tror jag men åhh kommer inte ihåg men gör jag säkert när jag ser & får lukta på dom.
Tänkte passa på när ja besöker taxfree nästa vecka.

Vad använder ni för parfymer ?
Jag har inte hittat en som jag verkligen fastnat för utan har en massa olika hemma som jag väljer bland.Jag använder hugo boss parfymer, älskar båda två jag har.

Svar: Jag börjar trean! :) Okej, måste komma ihåg att se om den finns kvar nästa gång jag är på typ kicks och lukta på den!

sv: koufounissi i grekland :D

tack :).. ja men december känns fortfarande alldeles för långt bort!åh, parfymer är min stor passion och jag har nog upp mot 30 stycken i min samling just nu :$ jag älskar alla men DKNY och armani är guld värda!

älskar giorgio armanis nya och avril lavignes nya! funderar på att köpa båda.har inte heller hittat någon som jag direkt har fastnat för så, utan gillar att variera!

Jag använder två olika Puma och en DKNY!!

Du får prova båda flaskorna när du är där :)

Tack =)Hehe ok!!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.