Några detaljer hemma hos mig!

             

             

Märkt det blir en hel del bilder på inredning & hemma hos mig nu för tiden men tror ni kanske uppskattar & tycker det är roligare än att se en massa bilder på mig jämt, kan ju bli lite tjatigt kanske :) ?


Hej denna måndag!
Känns som det var måndag bara för någon dagsen dagarna bara svitchar förbi men nu är det ny vecka & nya tag. Min kollega är iväg till Grekland denna vecka & jag åker om mindre än 2 veckor nu, härligt!
På tal om annat har inte vart hos frissan nu på 7 veckor brukar gå var 5,6.e vecka så ja usch nu är håret inget roligt men på onsdag ska jag äntligen dit & det behövs.

Ikväll blir det tvätt förhoppningsvis har skjutit upp det skulle ha det i torsdagskväll men sköt upp det till igår hade tid hela dagen men var borta så hoppas det finns tid idag, inget bra att skjuta fram grejer lika bra att ta tag i det på en gång!

Hoppas ni har en bra dag!
Kramar Jenny

Just det dagens minus, köpte dessa skor från Nellys hemsida för mindre än en månadsen iof inga stora pengar men vill ju & begär att dom ska hålla i mer än en månad som sagt trist trist...

                                     Ha en fin dag! =)

Nej det blir aldrig för tjatigt med inredningsbilder tycker jag :)

Och vad jobbigt med skorna, jag tycker också som dig det ska ju finnas en gräns. en månad är ju helt sjukt att de redan gått sönder! Du borde ringa dit och säga det.sv: dem kostar 150 kr st! Tycker verkligen du ska köpa dem, du kommer inte ångra dig! Jättefina att ha tidningar i.kramar hoppas allt är bra med dig!

sv: vad glad jag blir! :)

svar: okej, dem är sjukt snygga :)

jag gillar inredningsbilder så fortsätt med det tycker jag :)

Hej!

Så roligt att har hittat min matblogg - och redan hunnit testa lite recept! :)

Och tack för fin kommentar!! :) Så fort jag hinner så brukar jag kika tillbaka till era bloggar - Ni som skriver kommentarer - det är så roligt att se vilka alla är som läser bloggen!! :)Välkommen åter!Hälsningar

JennyÅh vad härligt det ser ut!! Vad är första bilden för nåt, ett kort??

Hoppas du haft en bra helg, min har varit mkt party nu innan jobbet kallar igen :)Kram

Så synd med skorna, det var väldigt fina. Vart ska du resa någonstans? Ska du också till Grekland?SV:

Jo du har rätt att klaga. Att stiga upp före klockan 8 på morgonen borde vara olagligt

Fina bilder =)

åh så fint med detljerna där ;-)

Hoppas du får en riktigt bra tisdag ♥

Jätte fina detaljer i ditt hem! Du är duktig på inredning :) Jag borde också pallra mig till frisören snart. Vill inte ens börja räkna på när jag var där sist :P

Jag tycker också sånt är tråkigt när man köper skor och så går de sönder så fort! Det kanske går att limma?!JA jag blev riktigt glad när jag fick dem små presenterna, hon är gullig min mamma :) och det är verkligen skönt att vara hemma lite och bara få vara liksom :)

Kramar!

Fint! :)

Hej!

Hur är det med dig?? :)

jag tycker det är kul med lite inredning då och då :)Hoppas du får en bra dag!:) Kramkram

Men OJ! Vad ofta du går till frissan!! Jag väntar nog 3 mån mellan varje besök. Dåligt, jag vet!!och vilken dålig kvalle på skorna. Skicka tillbaka dem och be om pengar tillbaka!

Såå fint du verkar ha det hemma =)Allt bra annars då?

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.