Marintema!

                   

                    

Hihi att jag ens kan med att visa mina kära vita tygskor men vitt är ju vitt & det är inte lätt att bevara dom så. Men var tveksam i början av sommaren när jag skulle köpa mig ett par för har inte använt sådana sen jag var liten men tur jag köpte dom, gillas mycket!

Kör marintema idag, en kofta från Vero Moda samt vit bas topp från Gina sen har jag mina blåa tights köper ofta byxor på Zara pga jag är ju inte så lång rättare sagt 1,62 så korta men det är inte så enkelt att hitta finare byxor i min längd om man inte bestämmer sig för att sy upp dom då men iaf där hittar jag alltid fina byxor till bra pris! Samt fick ett av mina SNÖ halsband åka på idag, har en rätt stor samling av det smyckemärket sen jag jobbade med det men använder det ställan faktiskt.Hej vännen!Du är alltid lika fin! Vita skor ska synas att de är använda! De ser ialla fall vita ut på avstånd! :)

3-5 december är bokat! Oj vad skoj vi ska ha!!!Hur gick det med bakandet? Blev det bra trots överjäsning?

Såg du mina cupcakes?KRAM

Aj, det vardagliga tråkiga, men nödvändiga!

Skönt när det är klart!

Jag har precis ätit middag! Ikväll ska jag träffa några kompisar. Ett glas vin på uteservering!

Ha en bra kväll trots disk!

KRAM

åh vad fint :D

Söt du är! Det finns en liten fyrkantig, vit "kub" man kan köpa på tex Din sko.. kostar 39 kr tror jag, och med den kan man sudda ut fläckarna! Jag har en sån till mina vita! Sen får man ju köra dem någon gång i tvättmaskinen med. Kram vännen!

fuengirola :)

Vilken fin kofta! Önskar jag också hade en massa SNÖsmycken :)Men va fan! Ska du åka iväg igen!? Vill också till Grekland :) Men du va ju precis iväg!

Fan va nice

superfint halsband från snö :D

ja visst är den snygg :)

jo jag tog ut 2 st.. åkte till gbg med familjen i nästan en vecka.. annars tog jag det bara lungt.

Sen har mitt källar förråd brunnit så har varit ganska ledssen kolla bilderna längre ner.. :(

annars har ja 3 veckor kvar o dessa tar ja kanske ut i dec funderar på att åka till nå varmt då men ionget bestämmt kanske tar ut dem tidigare än så

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.