Kika in på..

Hittade en underbar blogg, otroligt bra receptblogg med en massa massa fina bilder. Blev så inspirerad så jag ska gå till ICA snart & handla på mig en del jag behöver sen hem & sätta igång & baka. Jag som är en sån gottegris men tänkte bra att frysa ned & ha när det kommer oväntat besök. 

Kika in på hennes blogg här: Jenny Warsen 

                           På tal om något helt annat än mat så var jag på fotvård igår, varit på det en gång innan & trodde inte jag skulle klara av det pga så kittlig men det gick helt okej & det känns så bra att någon pysslar om fötterna för dom får ju stå ut med så otroligt mycket tänker på bla många dåliga skor man gått med. Så ska dit om 6 veckor igen inte för jag behöver det men känns så bra, känns som man går på moln efteråt fötterna är så mjuka. Så kan jag verkligen tipsa om, speciellt nu på sommaren är det ju extra kul att ta hand om fötterna.  Viktigt att ta hand om sig själv!                        

Går ni på fotvård ibland?

                             älskar bloggar med recept :D

frågestund på min blogg, fråga på sötnos:)

Hej! allt bra med dig? :)Jag har skrivit ett nytt inlägg om unga mammor, skulle du stötta dom eller inte? Läs gärna igenom inlägget och kommentera vad du skulle göra, vill jätte gärna höra din synpunkt och åsikt.http://emmaeriica.webblogg.se/2010/august/unga-mammor-ska-vi-stotta-dom-eller-hata-do.htmlTack!

åh, blir sugen på massa gott när jag ser bilderna. mums!

Hejhej!

Ta jätte gärna en titt in i min lilla blogg och se efter om den är något för dig, kanske är den det eller så inte, ett klick så får du veta, hihi :D

kram!www.thestoryofsofia.blogg.se

Åh så gott! Skicka hit lite nybakat tack :)

Helt otroligt! Du skriver ett inlägg om att du, precis som alla andra är så trötta på massutskick, och vad får du för kommentar? Hej sötnos, frågestund på mig blogg! Ehhh nej tack!Jag har ibland dåligt samvete för att jag är en tråkig människa att bo ihop med och jag prioriterar min tid vid datorn! Men Niklas har inte klagat än så jag får väl vara glad för det. Du ska göra det du gillar, precis så mycket du vill! Glöm inte det!Jag har varit på fotvård en gång! Tyckte det var hemskt! Usch, nej inte min grej alls! Haha!Ja vi måste verkligen ses! Jag har lite uppbokat i höst, bland annat så blir det nog en resa till London, om jag/ min mage klarar det! Hatar mina magbesvär! Men det vore underbart att ses! I Malmö kanske? Kanske lite julshopping?KRAM till finaste tjejen!

sv: Ja juste aa jag kommer ihåg :P

Sv: Tack så mycket :) Till Trosa måste du åka någon gång, det är jättemysigt där.Va bra att ni har kommit fram till det, det är ju inge kul att sluta med nåt man gillar ju!

Ja visst är det trist. Så kallt och känns som sommaren är slut :/. Såå himla tråkigt. Hoppas det vänder snart! Orkar inte med allt regn..Kram på dig ha en bra dag!

Hej gumman!Jag åller med dig vita tänder gör jätte mycket! inoic white kostar inte så mycket och funkar värkligen sattsa på det istället för att gå till tandis för där blir det oftast dyrt med blekning! BAMSEKRAM

SV: Ja jag läste :( Va tråkigt att han säger så... Fast jag tycker ändå inte att du ska sluta men du kan ju dra ner på bloggandet! :) Du kan ju inte sluta med något du tycker är roligt bara för hans skull! Men åh andra sidan så vill han väl va mer med dig och det kan man ju förstå =)

Jag skulle också behöva gå på fotvård men man tänker inte på att man faktiskt kan det för man glömmer bort det i vardagen. Men bra att ta hand om sig själv så :) Jag tänkte också baka idag, tror det blir muffins :) Kram

Sv; Hmm. Hur många mil är det?:)Jag hittade inget där, men det var roligt att ta en sväng. Dem har lite av det som finns på nätshoppen till lite lägre priser. :-)Allt bra idag? Kram!

åh ser gott ut! ska gå in o kolla:)Behöver också fotvård men klarar inte av när andra tar på mina fötter:P Men det behövs verkligen, kan tänka mig att det är skönt också :)

Hej hjärtat!Behövde lite mattips och kikade in på matbloggen! OMG vilken sida! Min receptpärm är nu fylld till bredden! Och jag ska gå till ICA och storshoppa strax! Jag ska BAKA!Så du fick diagnosen Krons! Aj! Stackare! Jag har ju bara fått veta att det är IBS, "stressmage" som jag måste lära mig att leva med! Men hur skoj är det? Vi får peppa varandra!Vi kan väl kolla en helg då båda kan? Jag tror inte jag har något uppbokat i december än! ( Förutom att jag måste jobba, men det schemat lägger jag själv!)KRAM KRAM KRAM

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.