Efter om & men..

Hej!
Har sen i söndags morses funderat på hur jag ska göra, bloggandet är ju ändå så pass kul men vill inte göra så det blir osämja hemma så igår hörde sambon av sig & sa att självklart ska du inte sluta men kanske dra ned på det!
Så ska göra så att när han är hemma så ska jag inte sitta vid datan undantag om han spelar Ps2 men så klart kan jag förstå att jag inte är något vidare roligt sällskap då hemma så ska nog ändå försöka köra vidare sen han har ju ex sina bandyträningar 2 ggr i veckan på kvällarna bla så finns ju tid & är så glad för era snälla kommentarer ni är UNDERBARA MEN något jag tröttnat på är dessa massutskick av kommentarer så klart skickas det för att statestiken ska öka men ändå vad vinner man på det ?
Sen har jag märkt att vissa går in & läser inte ens va man skriver för något utan till ett deppigt inlägg att få en kommentar som: Hoppas allt är bra med dig osv känns som varför läsa min blogg om du inte ens intresserar dig för att läsa vad jag skriver iof så vet jag att det är roligt att gå in & kika på bilder men ändå!

Jaja...
På tal om annat har föresten somnat efter 4 tiden 2 nätter i rad, usch avskyr att inte kunna sova på nätterna så idag är jag inte pigg direkt så trött så jag nästan gråter men hoppas kunna få igen sömn natten som kommer!


                                      
                  

Jag har också funderat på det där med att inte blogga lika mkt många ggr.. Jag tycker nästan man känner sig stressad ibland bara för att man inte hunnit blogga "tillräckligt mkt"..Sömnproblem har jag sen jag föddes känns det som.. Lider med dig, vet hur det är att sitta på jobb med 3 timmars sömn och knappt kunna hålla ögonen öppna..Usch..

Kram på dig

hoppas allt är bra :)

Varför kan du inte sova ? beror det på värmen? eller ljuset ? Skönt att det ordnade sig mellan er iallafall :)

Du gör helt rätt!! Ingen ska ju få bestämma om du ska få blogga eller inte. Då kan ju du säga till honom att du inte vill att han ska spela bandy mer än 1 gång i veckan, eller hur! ;)

Bra beslut. Du behöver ju inte sitta vid datorn varje kväll han är hemma och ni skulle kunna mysa istället eller hitta på nåt kul ihop. Jag tror det ordnar sig! :)Håller med om det där med kommentarerna! Som tur är får jag inte jättemånga såna där men de kommer lite då och då.. Typ: Ha en jättebra dag!! Så har de inte ens läst vad man skrivit... Fjortisar är bra skumma minsann... Jag efterlyser lite äldre tjejer som bloggar. Typ över 25, runt 30... Vart hittar man dem?!?!?! :)

Kram

Hoppas du får en fin dag trots tröttheten!

Sv: Jag vet precis hur det känns!! Jag var ju helt död i helgen på jobbet lörd, sönd.. Hade sovit sammanlagt 4 timmar de två nätterna!! :S Men det var det värt! ;)Idag är jag ledig! Lite mulet ut, tråkigt.. Jag tror jag ÄNTLIGEN ska sätta igång med att söka jobb.. Filar på mitt CV nu och ska börja skicka ut det.. Wish me luck! :)

Sv: Jag vill ha ett jobb på en redovisningsbyrå eller stort företag på ekonomiavdelningen som redovisningsekonom :) Vet du nåt? ;)Hur går det förresten med ny header?? Ville du inte byta. Jag är spänd på resultatet :)

blir också irriterad på såna som går in till ens blogg och skriver "åh vad fin blogg du har", och sen när man kollar så ser man att personen har skickat exakt samma sak till typ hundra andra bloggar också. då känns det verkligen inte som en komplimang!

haha just i detta inlägget har en skrivit "Hoppas allt e bra" :)

Det tycker jag låter bra vännen! Skulle sakna din blogg annars :) Har också märkt att folk bara går in och kommenterar utan att läsa, det är inge kul tycker jag! Men bra att ni kunde lösa det på det sättet. Man måste ju ändå få ha sin hobby kvar!

KRAM!!

skönt att du inte tänker sluta med bloggandet!

Fast kan förstå din pojkvän, det tar ju mycket tid att blogga...

Usch ja, har oxå tröttnat på att få sånna kommentarer...Japp, vi har hyrt husbil. =) Skönt att ha sängen med sig när man är ute och åker ju, kunna stanna närsom! =)Hoppas du kan sova inatt!

Krams

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.