Baka baka liten kaka!

Gottegris som jag är samt att jag blev så inspirerad av den blogg jag tipsade er om igår så ställde jag mig & bakade när jag kom hem så det blev en dubbelsats med deg så det skulle ju jäsa en timme så passade på att ut & gå en promenad så när jag kom hem hade det jäst över, typiskt!

                         

Skulle ju göra vaniljbullar men räckte inte så gjorde hälften kanel också, tänkte det är var passande att baka eftersom frysen står tom nästan så jag har och bjuda på när jag får besök.
Vissa fick en after eight på sig mums supergott!

                        

Sen så hade jag sett under dagen på Tilda Fingals blogg att hon hade ett väldigt lätt recept på brända mandlar & jag älskar det så passade på att testa det också, blev bra fast kändes som det var en aningens mycket kanel men bjöd några på jobbet idag & det uppskattades 6 dom tyckte det var väldigt gott. 

                                          

Tänk va mycker inspiration man kan få genom bloggarna, behövs inte ens kokböcker längre!Jag jobbar på Fornarina butiken som ligger mitt i smeten här i stockholm, Stureplan. :) Kom gärna förbi om du har vägarna förbi någon dag! kram.

Sv; Ja precis!:)Åh vad gott det ser ut!

åh så gott :D

sv: Du kan skicka bilder och sånt hur du vill ha din design nu och så säger jag till när jag börjar med din ;)

jaa verkligen ioförsej så hade jag bara 2 v hur många tog du ut?

Gud så mycket gott du bakade! Duktigt :)Men jag råder dig till att prova den B&J glassen, Half baked. Gudomligt god :)Våga nåt nytt!! :)

sv: Hehe gör så ;)

kul att baka :)

Vi har varit i baktagen båe du och jag idag! Fast jag tror nog att dina bullar blev godare än mina cupcakes! Blev ingen hit! :)

Då boka vi Malmö! Är det verkligen ok för dig? Ska bli sååå skoj att ses!

Du får bestämma! 3-5, 10-12 eller 12-19/ 12!

KRAM

Åh kom hem till mig o baka snälla haahaha puss

åh duktig du är då! önskar att jag kunde ta tag i sånt, verkar så kul när man väl börjar baka :)

gott!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.