100826

Idag är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter känns det som. När jag gick & la mig igår trodde jag att nu äntligen ska jag få en god natts sömn pga dåligt med sömn i veckan så var så trött igår att jag inte orkade göra något efter jobbet men icke då vände & vred mig inatt till slut gick jag upp & kolla på klockan då var den 03.55 kul när jag ska gå upp kl.6 så hörde jag när morgontidningen kom sen slocknade jag & vaknade av min väckarklocka. Usch undrar hur lite sömn man kan klara sig på, känner mig helt slut & fattar inte varför jag fått sömnproblem nu me ska bli så underbart skönt att ha semester nästa vecka då så jag kan vila upp mig!

Jaja nog om detta gnällande skönt iaf att det är torsdag idag iaf! Hoppas det är bra med er.

                              nu är jag hemma igen :)

Usch vad jobbigt med dålig nattsömn. Jag har inte heller sovit så bra inatt då en av våra små katter jamat högt, fattar inte varför hon gör det men jag håller på att bli helt galen på henne! Haha...Ja tack! Tycker också det blev fint med en vit glansig färg :) Svårt att få det lika fint på bild som i verkligenheten bara..Kramar ha en fin dag!!

Jamen verkligen! Men för mig var det tvärtom, började blogga utan att läsa andra bloggar och ville bara ha en egen blogg för mig själv som en egen dagbok! Men nu är det verkligen kul med alla kommentarer man får! Det är verkligen en ny värld!Vad har du för planer för helgen då? :)

Kram

Jobbigt när man inte kan sova som man ska....

Ja det förstår jag att du är! :) Det låter ju perfekt. Kul! Så avis på dig att du ska resa härifrån, såå tråkigt väder nu och det känns verkligen som höst! Du kommer säkert ha det helt underbart där :)Imorgon så kommer min lillebror hit och sover över så det blir myskväll sen har vi faktiskt inga planer resten av helgen! Får se vad det blir :)

Kramar

Sover du någonting på dagen om du sover så dåligt på natten? Prova att sluta med det om du brukar ta en tupplur. Då kanske det hjälper.Förstår det =)

Är själv jätte seg, är så förkyld igen!

SVAR: åh vad skönt,sola åt mig :) vart i grekland sk ni?

Skumt det där med sömnproblem.. du är väl inte överstressad på jobbet.. har kärleksproblem eller annat?

Hoppas du får en fin dag iaf!

Jag måste också rensa sommarkläderna så det finns plats för alla höstkläder.. Men jag hade fortfarande ett hopp om att sommaren inte är slut men tydligen så är den ju det, är så van att augusti är en sommarmånad ju!

Min lillebror är 12 år :)

Kram ha en mysig kväll!

hejhej, vad gör du då? :)

kraam

hejhej, vad gör du då? :)

kraam

Tycker det är så kosntigtr egentligen att man kan gå och läggga sig och va supertrött men ändå inte somna. Vad är problemet liksom?!

Du har jätte fin blogg :) Kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.