100825

God morgon! 
Min kollega som kommit tillbaks från Grekland har blivit förkyld och även vissa andra har börjat bli förkylda nu & jag har antaglilgen dåligt imunförsvar pga sömnbrist & vill absolut inte bli förkyld pga resan nästa vecka så hoppas hoppas jag kan undvika bakterierna så då kommer denna flaska till räddning.
Men man ska ju inte vara rädd för att bli sjuk för då blir man det säkert men man kan ju försöka göra det man kan för att undvika.                               

                                             








ja det är synd när det blir så :(

Men , det fanns kvar i min storlek på jättemånga ställen :D

Hoppas du inte blir sjuk! Det är riktigt bra med handsprit ;) Det har till och med räddat mig ifrån vinterkräksjukan när jag bodde på korridor och min granne hade det.



Tack så mycket för kläderna jag fick :D En av tröjorna satt riktigt bra ;) Blev jätteglad!

Hej Cecilia!kul att du är här inne och kikar :) hoppas allt är bra med dig! Ska ju till Kreta men har inte sagt ngt till mormor hon har ju så ont av allt så säg helst inget till inga heller:) mormor har iof alltid lärt mig de man inte vet har man inte ont av.skulle va kul att ses snart föresten va ju etttagsen.kram

Det har du rätt i :) Jag ska inte säga något ;) Inga är ganska mycket som Barbro när det kommer till att man ska ut o resa. Hon tycker också det är bäst när man bara stannar i Sverige. Men om jag hade haft mer pengar hade jag rest hur mycket som helst! :D Hoppas ni får en jättebra semester! :D



Ja det vore riktigt kul att träffas snart! Jag och Erik har tänkt länge att ta bilen uppåt landet och hälsa på lite men det får dock vänta ett litet tag till för snart börjar skolorna och det blir mycket min sista termin ;) Men om du kommer till Göteborg nån dag skicka ett mess så kanske vi kan fika eller något bara :)



Kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.