100805

                  

Var helt säker på att det var onsdag idag men så var inte fallet, utan snarare redan torsdag!
Jag har jobbat i nästan 3 veckor nu efter min semester & dessa veckor har gått så fort nästa vecka kommer min kollega tillbaks från sina 3 veckors semster, vi byts av nämligen men sen efter 1 vecka här drar hon till Grekland & då jobbar vi en vecka ihop sen drar jag iväg till Grekland alltså vecka 35! Det är mindre än 1 månad kvar kommer bli superskönt! 

Just det ska antagligen äntligen få hjälp med att byta headerbilder osv, ska bli så skönt är trött på det jag har nu! 

                  Åh vad härligt med Grekland, avundsjuk! Tiden går fort, jag har också dålig koll på dagarna :PJa det är så mysigt med de små, ska nog dit idag med en sväng och pussa lite på han! :) Passa på liksom :)Det går säkert jätte bra! Har han träning och sånt så kommer du ju kunna blogga ändå :) Det ordnar sig vännen!Ja det har jag med funderat på, om man aldrig har varit inne på bloggen varför skulle man då vilja ställa frågor till en frågestund?! Det är lite knepigt. Eller typ en kommentar "Vad tycker du om min blogg?" brukar knappt gå in när folk skriver så faktiskt :SKraam!

Åh va kul med grekland, kreta var det va? Ni måste åka över till santorini! AVISJa visst är det mättande med våfflor, haha..

Igår åkte vi och hjälpte till att måla massor i ett hus :) Vi tänkte åka till Söderköping egentligen men det regnade så mycket.. Vad ska du göra idag?

Kram

Tack för ditt fina bidrag till Egoboost-tävlingen, nu har jag valt två vinnare in och kika om du vann. Kram :)

Sv; visst gör det =)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.