Va tiden går snabbt då när man är ledig!

Efter jobbet så stack jag iväg & fixa mina naglar så nu har jag fransk manikyr, men inte lika stark vit färg utan mer naturligt vit med rosa små blommor på vissa av naglarna supersött, måste visa er det efter det va iväg & handla mat sen har jag stått i köket hela kvällen tillls nu phuuu Varför ska tiden gå så himla snabbt när man väl är hemma & ledig för känns som man inte hinner så mycket som man vill, promenaden jag hade tänkt ta sket sig, nu är det ju jätte mörkt ute & klockan är mycket så struntar i det sen ska jag ned & hämta tvätt också men måste tipsa er om ett så himla god maträtt jag nyss gjorde mamma sa att det va supergott som att äta ute på restaurang & detta måste jag tipsa denna tjej som har denna blogg, kika här så hittar ni hennes recept! Lovar er det är super gott, gör det!

Sen baka jag kanelbullar också men dom blev så där tyckte jag, jag älskar mest att äta degen med kletet i, hihi kanske inte så fräscht men åhh så smaskigt det är hihi..

Nepp nu ska jag kolla på tv snart & stänga ned datan som jag har suttit vid sen 7.30 imorses med små pauser emellanåt..
På tal om annat nu till helgen kommer denna tjej hem från Götet, så ska passa på att ge henne hennes present som legat här nu ett tag, nu måste hon få det sen ska vi byta tidningar också vi prenumererar på olika så spelar ingen roll om dom är nya utan kul att läsa ändå, därför vi byter ! Smart..

                                                  
Svar; Ja precis. Dum fråga att ta upp!

Tjooo, fin bild sen Töreboda festvalen på oss.... =) Hör av mig imorn när jag vaknat! KRAAAAAAAM

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.