Tvtime..

Har vart så duktig så har vart ute & gått stavgång, ja vet skratta ni bara ja har alltid hånat alla som gått det ser ut som dom inte fattar att man ska endast ha dom om man åker skidor men går med min gamla jobbarkompis, hon är 50 plussare så hon har fått mig att också använda det & kan säga att det är effektivt, man går snabbare & rör armarna mera men kan säga skäms lite lite hihi..

Nu är det på tv: Vad blir det för mat, gillar han Per sen är det både Sweet Home Alabama, såg den på bio för flera årsen minns den knappt sen Andra Avenyn & Idol vet inte va jag ska välja att se då..

GÖr kära ni då? 


                    Haha klockren bild, undrar va tusan ja höll på med, jobbfest hihi..

                   

Är med & tävlar föresten på denna blogg Minnies om detta Victoria Secret set, nattlinne & trosor så klart i rosa.
Håller tummarna för mig..Brukar aldrig ha tur i tävlingar men försöker man inte så vinner man ju aldrig som folk säger,eller? 


                      SV: jag gör ingenting speec, ska snart kolla på idol tror jag :)

vilket fint :D

vilket fint :D

vilket fint :D

Hej!

Tävla om en bloggdesign i min blogg!

Tävlingen slutar 19.00 imorgon!Kram

ja det var alldeles perfekt:D tack så mycket. jag är väldigt nöjd med det jag köpte:) Jag köpte ju en massa material till armbanden jag ska tillverka, så håll utkik, för snart kommer de upp på bloggen:)Idag har jag tränat, varit i stan, packat upp malmöpackningen och testat göra några armband:P Hur har din dag sett ut?:)

kram

vilken fin blogg du har! :) kram!

Stavgång är jättebra ju :)

om du menar kissies bror så nej han gick inte vidare (:

hej! jag vet redan att du har röstat på min gitarr, men jag insåg att man man rösta flera gånger!

Det är så att man kan rösta på MIN gitarr en gång per dag!

Och jag behöver alla röster jag kan få! Så snälla återigen, hjälp mig att vinn gitarren till min lillasyrra! :D

Klicka här; www.hannahsgitarr.se/?gitarr=637 och rösta! :D <33

Tack underbaraste du! ^^ <3

åh tack söta du! vad roligt att du gillar min blogg, det gör mig glad! Hoppas du haft en fin kväll!

Sv; Jo men det gick ganska så nabbt. Jobbar som danslärare idag och jag har underbara elever som får tiden att flyga fram. =) Annars frilansar jag som dansare/koregoraf och som nagelteknolog. =)

jag kan logga in på din och ändra texten, sen kan du byta kod igen om du vill. Vad säger du om det, tycker också det är jobbigt att läsa kursivt? =$Kramar!

ja den är superfin och varm! :) Visst är jag uppe hos mina föräldrar och det är SÅ härligt! Njuter verkligen. Hoppas verkligen att du vinner tävlingen gum´man!

har också sett den filmen men var ett tag sen. missade dock den igår.. men kommer ihåg att den är helt okej iaf :)vad händer idag då förutom jobb? lugnt eller? :)ha en bra dag :D

kram

vad sött nattlinne!

sweet home alabama är bra :)

Vet fkt inte om det blir ikväll eller imorgon! Mest troligt imorgon då tåget tar närmare 7 timmar, pjuh! Inget att se framemot direkt!Hur ser din dag ut gumman? :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.