Tack!

Är med på olika frågesidor så tack vare att jag kom upp till en viss summa med poäng så har jag fått en prenumeration av tidningen Chic,passar ju mig utmärkt så fick hem denna i lådan idag, thanks!

              
tack gumman :) VIsst är det så. Man vill ju ha barn men samtidigt så ska man passa på att vara själv och göra saker för sin egen skull innan det är dags. Man behöver inte stressa :) Min mamma var också ung och jag känner att man kan göra mer av livet innan :) Sedan kommer man ju ha sina barn resten av livet :)

sv: haha ja den kommer nog bli toppen! :) älskar kåren. och stundetlivet. nästa torsdag är de tenta så ingen kåren d. och sen vfu.. så ikväll får jag njuta, en månad tills nästa kårkväll ju ... =/åh va skönt för dig med finare väder, ut o gå!!! här är de gråmulet :(

Hejdär :) allt bra ?

hejdär :) allt bra ?

härligt med chic!

sv: Ja men de är ju inte för sent o börja än ju!? herregud, du har ju hela livet på dig! :)puss o kram!

Jamen det är ju så! Kul för stunden att omge sig av barn osv men som du säger. egentiden är så skön ännu :) Gäller att ta tillvara på den. Hehe, mammor ska man lyssna på, dem vet mest :) Framförallt när dem själva var unga när dem fick barn, då vet dem vad dom pratar om :)

Ja, inge vidare att vara sjuk :(

Bästa tidningen alltså? Hmm, jo den är ju väldigt lättsam !

Ja, det finns ju hundratals!

Trevlig att läsa tidning =)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.