Tack tack tack.

Söta Jackline hjälpte mig att ändra typsnittet så nu har jag inte kursiv/skrivstil som va väldigt jobbigt att läsa utan nu har jag "vanlig" stil så hoppas ni tycker det är bättre ,mycket bättre tycker jag iaf!

Tack gumman igen!vad snällt av henne =)

Jag åker den 1 oktober, om 3 veckor :) Stannar i 5 veckor!! vart ska du åka?

precis =)

jo bara bra, med dig?

Haha okej. Ja slutade städa för 2v sen skönt o va av me. Ja får ersättning från arbetsförmedlingen i 3mån för de e så länge dom får ge nån en praktik el lärlingsplats på samma ställe. Sen får ja lärlingslön beroende på hur mycke kunder ja kan få in o så. Lär inte va nån höjdare lön i början men man överlever. Har ju mitt helgjobb i bar/plock oxå så de här fixar sig nog.

Kika gärna in i på min kompis och min blogg, där vi bloggar tillsammans. http://sumijaochmenna.blogg.se .. kommentera gärna ! =) / puss!

ja bara semester :) så skönt! ja tanken va att jag skulle plugga men så ville en kompis helt plötsligt åka med så då planerade jag om!!men du hur länge är du i NY? vi kanske kan ses? :) vi ska spendera våra sista dagar i NY, åker dit den 28 okt, stannar till den 1 nov :)

Mitt namn försvann där :P

Ja e sjukt nöjd me de här. Nu hoppas ja bara på att ja kan fixa en nagelutbildning me så ja kan pyssla me de me :)

Nu är det mycket enklare att läsa :D wihu!

fin bloggg ^^

sv: ja men då så! :) då kan du börja plugga när du tröttnat på ditt jobb ju :)

puss o kram

sv: Hihi taacck <3

Ja o här har dom ingen som gör naglar tror ja inte.. Så hade ju varit en bra affärsidé :)

ja alltså kollar man på nära håll ser dom ju längre ut än vad dem ser ut när man tittar "på vanligt avstånd" det ser ju ut som att man har osminkade men väldigt långa ögonfransar

fin blogg :)

Hallådär :) haft en bra dag ^^ ?

Tack så mkt sötnos!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.