Samtalsämnet vid fikabordet denna dag, julklappar!

Idag pratades de om julklappar, en på jobbet har redan köpt en julklapp, lite lite tidigt men som hon sa bra att vara ute i god tid o få mer tid till annat sen närmare framåt julen.
Har ni köpt några julklappar än? Inte jag kan jag säga.

Igår på kalaset ja va på så pratades det om hur vi ska göra med det. Mormor tycker vi ska dra ned på  antal klappar , det blir så överdrivet men jag har alltid gilla att det ska vara överdrivet nej men jag gillat att ge! Men får se vi alla i min släkt skulle fundera på det. 

Men som sagt ett tag kvar men hur gör ni i era familjer med julklappar? Eftersom det var sånt prat här om det idag / igår kan det vara kul att höra era vanor/traditioner !

                                    
Tanken på jul gör mig verkligen deppig alltså :/ mörkt och allmänt tråkigt hehe...men julklappar tackar jag inte nej till. :)

JA, det var lite tidigt att köpa julklapp redan!

Fast skönt kanske på ett sätt, det brukar ju alltid bli så dyrt och fattigt närmare julen!jag tycker oxå att man ska ha mycket julklappar, det är så himla roligt att öppna (det är ju så spännande) och sen är det kul att ge bort! =)Ska du se fruarna ikväll?

Tycker själv att det är riktigt skoj att se Anna Anka prata! =)

Vad tycker du om henne?Hoppas allt är fint med dig!

Kramar

Ja e as glad att de går som ja vill äntligen. Jo fixade gelé naglar, de skyddar ju mina egna mot färg å fukt o så :) allt rba me jenny?

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.