Planering

Va & fika med Maddis förut, blev en grillad ciabata med ost & skinka sen en kolakaka efter mums, gick hemåt till mig sen Madde skulle få flygbiljetterna (hon är mer ordningsam) & lite papper med info jag skrivit upp som vi INTE får missa i New York.
Jag kan inte fatta hur vi ska hitta där, ens hur vi ska ta oss till boendet från JFK airport men ska bli så kul, längtar som faan kommer säkert gå bra men ni som har vart där skriv & dela gärna med er om tips & vad vi inte får missa, TACK söta ni i förhand!
                                         
                                        
                                      

Just det på stan förut gick vi förbi några tjejer som vi mötte på trottoaren & visst man kollar ju alltid när man möter några men denna tjejen illglodde på mig, va otrevligt inget leende eller så som att hon kolla snällt utan stirrande sen så när jag vände mig om snabbt så hade hon vänt sig om, avskyr sånt för då undrar jag alltid va problemet är, ser jag konstig ut eller vad rent sagt obehagligt!
Som sagt det är jobbigt att ha någon som stirrar på en bättre att kolla snabbt & ge ett litet leènde isf...ja gör d den e superbra :D

tack detsamma ;D

OK, jag gillar låten jätte mycket och lyssnat på den en del...jag och sambon ska kolla på honom i november =)Bra annars med dig?

OK, jodå det är bra här med. Ska med sova om ett tag tror jag...sov ej så bra inatt så är ganska så trött.Sovgott.

Säkert en brutta som var j*vligt avundsjuk på hur snygg du var! =)Lite otäckt är det allt när cykeln flyttar sig i sidled eller inte så lite, "mycket otäckt"!Skoj att du ska ut och resa snart, blir såå avundsjuk! =)

Händer till helgen??

Kramarja det dyker säkert upp något jobb bara trist och gå och vänta, alla rekrytering o sånt tar ju flera veckor per annons :S men men :)oj då har du varit i Thailand en del ju, va kul!! förstår att du vill dit igen då :) kan tänka mig att där finns mkt att fynda och uppleva.. det är väl en av resorna jag vill göra snart innan man får barn etc ;)låter som ni hade en mysig fika igår! hihi..

art har ni bokat boende i N.y? vilka sevärdigheter ska ni hinna med? :P

kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.