Halva arbetsdagen redan klar.

Så har jag haft lunch precis, halva arbetsdagen redan klart kan man säga.

Saknar min lille plutt så himla mycket, han är på Mallorca med moster & man, kan tänka mig att han badar & har det underbart nu, han är en van resenär pga min moster & hennes man älskar sol, verkliga soldyrkare, bruna året om..
JAg var sån förr kunde tom skolka från skolan en dag om det va bra väder & sitta i solen även när jag va ledig så satt jag i solen nästan hela dagen kunde inte åka iväg eller göra något förens senare på kvällen när solen inte va så stark. Det va rätt jobbigt men senare åren nu har ja skärpt mig som denna sommar hade jag bara en veckas ledighet & låg på stranden o sola sammanlagt 2 ggr.
Man ska sola med motta men det ja skulle säga med detta inlägg är att jag saknar min lille pluttis! 

                                               

                                                         KÄRLEK !
                                     
God eftermiddag gumman..Så skönt det var med en lång promenad i naturen..kommer lägga upp lita bilder senare in dag..Hoppas att dina sista timmar på jobbet gå snabbt..Söta bilder.kram

hihi aww så söt =)

Naw så söt den lille va i solglasögonen=)Hur e det med dig idag? Här är det varmt & skönt & jag kom precis hem från jobb! =) Nu blir nästa Kaffe..haha! kraaam!

det blev filmen prinsessa som hade galapremiär =)hur går det med typsnittet ska du ändra? kramar!

Alltid skoj att dela med sig bilderna igen,,man måste inte alltid ha nya bilder för ha med i inlägget..Söta är dem allt...Ja det var riktigt skönt att promenerar..är rätt trött nu..ska snart lägga upp några bilder..sen blir det fika.kram

OK!! Jag har följt Days från och till, håller med om att det gör inget om man missar några avsnitt i den serien...hehe!!Nu ska jag gå ut en runda, skönt väder här idag ju! Kram.

vad söt du är :)

Ja det ska bli gott med en fika..det blir en damsugare & lita ramlösa som blev över sedan trippen i dag..ska bli så gott & så onyttigt..hihihi.-..kram

haha alltid ledig nästan :) fast har en massa att göra ändå saker som ska planeras o så.. Haha jasså inte? ja vet att du har små händer men inte stort huvud :)

Gud vilken söt unge!

haha var också sånt är sol-freak förut. Men de går inte lika bra när man börjat jobba, om man inte har 4 veckors semster då. Vilket inte jag har.Hej tjejen ! :)

Jo de va toppen! ^^ Ja vann NÄSTAN haha jag brukar alltid förlora i bowling annars :P

Precis så var det med min lille bror och mej när ja bodde hemma. Vi bråkade jämt och tålde knappt se varandra. Men sen när jag flyttade hemifrån så uppskattade man verkligen familjen så mycket mer. Och lille bror och jag har så otroligt kul tillsammans nu istället! Märkligt hur de kan bli så :p Skönt att du och din syster kommer bättre överrens nu också!De hade jag aldrig kunnat trott att du har vågigt hår. Ditt ser ju alltid helt perfekt rakt ut. Har sett lite på såna plattångar, men de e så dyra, och jag e så snål haha :p men måste nästan ha en ny snart, haha katten har typ knagat av kabeln till min så den glappar nå hemskt. INTE roligt när man har bråttom! :PGisses va du lägger ner pengar på håret ditt. Borde jag också göra egentligen. Håret gör ju mycket för utseendet. Men den funkade riktigt bra tyckte du?Jo då detsamma! skönt att du snart får gå hem! :)

Kramar

BLOGGVÄRLDENS DROTTNINGAR HAR MER GEMENSAMT ÄN VAD VI TRODDE!Vad har Kissie, Paow och Dessie gemensamt? Vad har Blondinbella, Kenza och Foki gemensamt?

Läs allt om detta på bloggen o tyck till!

http://apieceofsisters.blogg.se

Ja man vill ju kunna hälsa på de små liven varje dag=) ler Ja jag har bara läst tidningar ute i trädgården nu ..blir strax ridning & sen Idol som man inte får missa ikväll=) Alltid roligast i början!=) Kraam sötis

Söta bilder!Kram

SV: ah, vad synd. man blir ju liggare av solen :)

fin bild

aaw vad gullig :)

Vilka söta bilder!Fin blogg! Hoppas att du får en bra dag. =)

Åhh mys med Mallis :) Men förstår att du saknar honom.Nej det var rätt läskigt men det gick bra. Ja och det är en inflammation i bröstmuskeln men det var mest för att läkaren ville kolla hjärtat, lite scary men det var inget fel iaf.Okej då är det ju lite större då.Ska fixa håret på två killkompisar annars inte så mycket. själv? Kramar

Sv; Tack desamma! =) Ska strax börja joba, vliket jag inte känner mig alltför taggad inför.. men det är väl bara att bita ihop! =)

vilka söta bilder (;

fin blogg <3

hur har din dag varit?

Hej sötis, nu har jag en ny Victoria´s secret Tävling på bloggen, skulle bli jätte glad om du deltar. Kram Minnie

Vilken söt kille :D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.