Gör susen

Jag visade ju  för ett tagsen en inpackning jag köpte, testade den i torsdags & den tyckte jag funka utmärkt den skulle hålla i 5 tvättar nu, perfekt!
Jag har ju inte skött mitt barr så bra som sagt & vill att det ska växa ut, förr hade jag håret nere till bake nästan men hade slitis så mkt så har kortat av det osv men hoppas det ska växa ut nu, men känns bra efter att jag använde denna hårinpackning!                Hej! Jag har FRÅGESTUND just nu i bloggen så sväng gärna förbi och ställ några frågor!Kram

/Rebecca

Alltid härligt att ta hand om sitt hår :)

Jaha vad mysigt. Blev det någon svamp då? Hehe.

Kram

SV: ja superfina, och även ditt hår på denna bild!! har du slingor? i så fall har du min dröm frisyr! Vad var det för inpackning?Jag bor på Mallorca så du hade inte fel ;P

Det ser fint ut också :)

Åh! Såå fint hår!Jag går en sminkkurs bara nu. Ska ev. läsa till skönhetsterapeut sen! Annars läser jag till undersköterska nu. Vad har du gått för utbildningar? :)

åh va tjockt och fint ditt hår är gumman :)

SV: okej, tack ska genast kolla in!

Mina föräldrar bor här så jag har bott här till och från i 8 år :) Just nu gör jag ingenting speciellt mer än att jobba på mitt körkort och så, jag jobbar lite extra i min mammas klädaffär.

Så fint hår du har:DVad tyckte du om EMS idag då? :) vem va den du kände med då?

Godmorgon!

då ja inte längre kan skriva vad ja vill i min blogg längre så har ja nu lösenordsskyddat den ett tag, men vill jätte gärna fortsätta ha kontakt med dig. kan du inte maila mig på louiseberglund@live.se så får du anvmändarnamn o lösen? :)bamsekram!

Vad fint hår du har! =)

Tycker du har en alldeles lagom längd på håret!Vad gjorde du för kul i helgen då?

Varit på Ikea??

Kramar

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.