För tidigt?

Bytte min jacka på lunchen hemma till min väst med pälskrage, det första min mamma sa var att Är det inte för tidigt att ha den?
Kan säga att köpte denna för 4 årsen när jag arbetade i en klädbutik & det är märket Vila, som jag gillar jätte mkt men har inte använt denna mer än någon enstaka gång, så idag fick den åka på.
Var inte alls för varmt, frös nästan så nu är det ju höst! men gillar inte denna tid när man inte vet va man ska/ kan ha på sig.
För tidigt eller inte liksom.


              

Okej då får väll visa min profil som jag inte gillar så mkt haha..

                          

Tack så mycket :) btw, hälsa din mamma att jag hade minsann på mig min dunväst med pälskrage på för första gången imorse också ;) haha. var ju svinkallt ute :(

hej sötnos, ja verkligen.. väldigt onödigt att ens kommentera om hon endå inte orkar läsa.

det är ju ingen som tvingar henne till det.

hon var då tyst efter det sista svaret hon fick.allt är bra med mig, lite trött bara.

så det blir att lägga sig tidigt ikväll.

hur är det med dig sötnos? kram

Tack! :) allt bra?

Gillar du att resa? Vill du hitta nya platser att åka till, nya saker att göra eller bara att kolla på coola bilder, då borde du garanterat följa min blog, lättast på www.bloglovin.comÄr du intresserad så kan du lämna en komentar, annars gör inget! =)

och tipsa gärna vänner och famij så gör dig mig en stor tjänst !!Senaste inlägget; Hyr en Ö istället för ett hotellrum...

Tack vad söt du är :D

jag med haha, det är större chans att jag är sugen på skräpmat än att jag är sugen på någonting nyttigt ;)

håller verkligen med om det där med att man aldrig riktigt vet vad man ska ha på sig såhär i övergången mellan sommar och höst! vädret växlar ju så mycket hela tiden :p

inte alls för tidigt ju,sött med pälskrage!

tack desamma :)ska vi följa varann via bloglovin? :)

Heej gumman!! Här är allt bra, har jobbat hela dagen & ridit & nu kollar jag Idol!=) Hur mår du söta gumman? Tack så mkt..mina små bebisar..som man alltid skämmer bort. Kramis

fint:)tack!!

tack :) vad gör du då?

Hej sötnos,

allt bra?

Ville bara berätta att mitt andra videoblogg inlägg finns nu uppe :) kika gärna och kommentera också vad du tycker. berätta gärna din åsikt :)svar du kanske kan se det nån annan stanns? :)PussNej inte för tidigt.. det är ju KALLT nu!

Tack så mycket gumman. Var roligt. Kram

gillar inte det heller att man inte vet vad man ska ha på sig, antingen är det för kallt eller för varmt.. konstigt väder :Sva fint ditt hår ser ut på bilderna, riktigt glansigt och fräscht =)

kram

sv:tackar :) godmorgon!

Hej vännen!

Jag tycker inte det är förtidigt med väst, så kallt ute vissa dagar :/

Ja, jag har bytt blogg - kände att de var dags att förnya :) Hur är allt med dig?

Kramar!

äsch, jag tycker att det är såpass kallt att man kan ha lite varmare saker, jag är tokfrusen av mig :) MUS har så grymma produkter, älskar dem verkligen! Men jag rekommenderar matt foundation därifrån :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.