Blää.

Vakna i morses som sagt & kände mig inte helt 100, nu har jag legat i soffan & kollat på film efter film. Är snuvig & ont i halsen,förkyld så inget kul men bra att det ändå är lördag & jag inte hade planerat något speciellt så kan jag vila upp mig & bli pigg & kry till på måndag igen förhoppningsvis.
Hatar att vara snuvig så ofräscht & gör så ont att bli röd om näsan & snyta sig inget kul, hihi jag är bra på att tycka synd om mig själv & tror jag är värre än killar jag kan verkligen känna mig dålig & liten & vill bara bli pigg igen som sagt! 

Så här ser det ut hos mig nu, inte så mkt som händer direkt... 

                         Ska ringa till mamma sen tänkte jag & be henne köpa mig en Falafel..
Just det orkade ta mig till stan imorses va tvungen att skaffa en ny foundation min tog slut & nu efter flera år blev det en ny foundation, men i min lilla stad finns det inte så många affärer så dåligt utbud så blev Loreals denna:
Är den bra, tänkte om det är någon av er som testat den kanske?
Ska bli så kul att testa den imorgon..
                         Oh tack sötis! :)

sjuk jag med :(

Krya!

Haha okej :) ska bli kul att se sen :D

Ja influensa :(

Tack söt! du med!

SV: Jaajo, var ganska mysigt faktiskt! :)

du går in på den lilla rutan, som finns i verktygsmenyn, som det står HTML på - det kommer upp en liten tom ruta, och klickar i din objektlänk och trycker uppdatera (om du tex tittar på ett klipp på youtube så till höger om klicket finns två adresser..en webbadress och under en objektadress (webbadress heter den)..det är objektadressen du kopierar o lägger in när du klickat på HTML). vet ej om du förstår men du får testa dig fram (:

Hoppas du får en mysig lördagskväll! kramar :D

Usch då gumman.. du får krya på dig!!Ja det är skönt idag :)

Haha ja TV4 är helt hopplösa med sin reklam hela tiden, man blir ju galen.Eller hur? Bästa tjejfilm/tjejserie det finns. Dom är verkligen ens vänner som du säger.. känns ju så! Kram

Gud vilket fin rum du har, det man ser i alla fall! Tror nog att resten är galet fint också. du kanske vill visa? (:

sv; allt är super med mig :)själv då? =D

Hoppas du mår bättre idag gumman! Blev så fruktansvärt sugen på apelsiner igår när du nämde det så köpte en hel påse;) Ja jag har jobbat em/kväll både fre lör & sista idag sön! sen ledig imon=) Nu blir d städning innan man ska jobba igen. Kramar & krya på dig!

Godmorgon

Vill med jobba, men e sjukskriven tills på söndag. Idag hostar ja dock värre. Tur man fick bra mediciner! =)Hur mår du idag sötnos!

Ja två veckor ska ja vara hemma :( men de har ju satt sig på lungorna så jag måste ju vila :(

så jobbigt, krya på dig!

Nej det blev inte det, varit uppe ett par timmar så inte så mycket sömn som jag ville hehe.

Vad skönt att du mår bättre. Jo jag mår bra, bara lite halvdåligt humör. Menmen det går över ;)

Kram

Tusen tack för fina preseneten, va tvungen o kika in på babytime & läsa lite mer. Den dinglar så fint på magen nu =) Puss & Kram, kul & träffa dig i dag!!!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.