Att säga nej.

Alla har ju sina för & nackdelar min ena nackdel ja tyvärr har man ju det. Men det är att jag har svårt att tacka nej/säga nej till olika saker just att göra någon besviken. Jag skulle vilja vara med på allt & inte behöva säga det men ibland måste man, man kan inte dela på sig & ibland får man göra folk besvikna men sen har jag vart med om att man säger nej till något & då blir den personen så himla arg & tycker man är en dålig person/Vän det tycker jag också är helt fel, man får helt enkelt inse att ibland som sagt så går det inte atrt få allt man vill & sen ska folk kunna ta ett nej också utan att tro att den personen inte bryr sig..
Hmm svårt att förklara men hoppas ni förstår.
Någon av er som kanske är likadan?
Denna bild har INGET med texten ovanför att göra, tycker den är så fin så kände för att lägga ut den, detta är min underbara vän Sofia, tyvärr som sagt så träffas vi inte så ofta men vet vart vi har varandra ändå, det är härligt det! MAMMAKEX verkligen hihi vem kam tro att denna donnan har en son på 2 år ?

                 goddag

allt bra idag?

kram

ja jag har haft det jättebra:) shoppat en massa och bara tagit det lugnt. Det var så skönt att komma bort lite:) har din helg varit bra?:) kram!

hej!

förstår hur du menar, men om man är en riktig vän så mst man förstå och kunna ta ett nej ibland .. sånt är jättejobbigt men man kan inte vara alla till lags alltid.

mkt att göra på jobb idag? jag gör typ inget, var iväg hela dagen igår och ute och åt sen på kvällen så ska bara va hemma nu på dagen tänkte jag.. kolla lite jobb o så :)

blev det nån svamp i helgen? :)

Kram

Fin bild =)Hur är det annars idag? Kram

Sötnosar!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.