1 månad & 4 dagar kvar.

på söndag är det en månad exakt tills Madde & jag reser över till New York, längtar så extremt nu känner att det är skönt att ha denna känslan att längta & räkna ned blir ungefär som när man va liten & väntade på att det skulle bli julafton..

Just det sitter & kikar på bilder då jag hade den senaste hårförlängningen, ska nog allt beställa tid & göra det får bli efter resan då fast vill ju så klart ha det nu!!
Fast senast sydde jag dit hår men vet inte om jag verkligen ska göra det igen, det kliar ju så mycket så funderat på va annars jag ska göra, hmm får fundera på det..

Men sen vet jag om jag skaffar det så tröttnar jag på det o ångrar mig så typiskt..

            Verkligen underbart att ha en resa att se framemot och dessutom New York! Jag har varit i USA en gång i Las Vegas och älskar USA så nu lockar New York i kombination med Florida...Kram

Hej! Vill tipsa om en auktion i Stockholm som hålls idag, där du kan buda på tex märkesvaror som Chanel och Hermés.Kika in i min blogg för mer information. Ha en bra dag!

Skaffa clipons! Det har jag, superbra.. bara att ta in & ur på bara några min! dessutom till ett mycket bättre pris. Jag bes mitt set från rapunzel.se men finns ju massa olika sajter =) Puss kram

Jo verkligen, för annars hade jag fått betala för den gången ändå ;p Det är bara ta tag i det, hade också svårt men min mamma och pappa köpte massa körlektioner och om jag inte går på dom får jag betala tillbaka allt haha:)

vad kul med new york :D

ja de är fint ska laga mat nu vad gör du? kraaam

Fyfan vad härligt att åka till New York!! Ahh..älskar den stan! Bodde i TRiBeCa då, SÅ mysigt!!

Tog mina bilder där, som jag använder i bloggen, hemsidan och Myspace. Jättekul! :)

det är fint med långt hår, men om man har hårförlängning ska det helst se äkta ut tycker jag :)va kul att du ska till new york! :D

åh spännande, det närmar sig :)

Ja jag njuter verkligen massor, det är helt underbart! Ja snart är det ju din tur.Det är jag också. Eller ja, ibland är jag sånn och ibland tänker jag inte alls. Vet inte vad som är värst ;)

Kram

Heej Tjejen :))

Guud va roligt o åka t NY :))

Sj ska ja t Prag den 27 :))

Bounding "limmet" o removern kostar 150 kr st men dom räcker ju länge :)) o håret ligger på 1900:- o då e d väldigt bra kvalite som håller i flera år :))Kramiz

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.