090923

Hittade igår min gamla jeanskjol från gymnasietiden ( är faktiskt 4 årsen ja tog studenten usch va tiden går ) har inte använt den sen säkert 5 årsen så idag fick den se dagens ljus igen passar bra nu med mina gråa strumpisar & svarta boots. 
Blandning av höst & sensommar känns denna kompott som..

               

TÄNKTE ha en liten dagens fråga till er:
Ni får hissa & dissa mig. Varför kikar ni in här, vad tycker ni är rätt bra med min sida, va kan ja göra bättre ?
Så svårt kände igår att fasiken känns som ja inte skriver något intressant om man jämför med alla bloggar som finns, fantasin har låst sig tyvärr men hoppas den återkommer !

Glad iaf att ni kikar in här !


yes jag bor i Lidköping :P hihi... när jag gick i gymnasiet för tre år sen så hade jag en kille i mariestad som jag åkte till och då va hon me den rätt ofta ;) hihi

Vi har aldrig pratat ;) hihi men jag har väldigt lätt för o känna igen ansikten ;) vet ej varför men jag lägger verkligen märke te alla människor runtomkring mig ;) hihi... ooh va kul... va heter hennes kille här i stan då? ^^ ah jag hade sällskap me en ifrån mariestad men han va total störd ;) otrogen människa..så jaghar träffat en ifrån lidköping nu. hållt ihop i tre år nu i november och fått oss en liten son nu i sommar som va :P

detsamma:)

man kan verkligen hitta mycket längst bak i garderoben!

fint gumman :) och vilka snygga naglar du har :) Jag trivs med att kika in här, du skriver ju´om ditt liv - inga konstlade grejer :)

Vad fin du är!! =)

Du skriver bra tycker jag, trevligt med dina outfits!Jajjamen, Johny kask vet jag vilka det är!

I helgen som var åkte vi till Norrköping! =)

Hur är det med dig annars??

Bättre i kroppen??

Kramar

Hejsan!För ett tag sedan startade jag en Veckans Blogg-tävling, så nu är jag ute efter att hitta alla intressanta, roliga bloggar där ute. Det hade varit kul om du vill vara med! Jag utser snart finalisterna, så gå in och anmäl dig i detta inlägget:http://tesswaltenburg.blogg.se/2009/september/ny-veckans-blogg-tavling.htmlKram, Tess

L

jag tror du kommer vilja återvända :)

min pv var inte något fan av Usa innan vi åkte dit och han älskade det :)jo har du rätt i men om dollarn är så låg nu så lär du få mkt för pengarna!igår regnade det lite men idag är det småruggigt. ska ta mig en tur till stan strax.

hur går det på jobb?

kra

sv; Tack så mycket! Sliten som jag är på bilderna :)Fina kläder! De gamla kläderna är ju faktiskt oftast finast!Ha en fin dag, kram!

fint (:

Snygg outfit! Ibland hittar man kläder som man inte har använt på ett tag och då känns de nästan som nya igen!Kram

vet inet, jag tycker din blogg är bra. Har inte följt den på länge men jag tycker att den är bra!

:)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.