090908

Jag har aldrig vart bra på att spara, är en riktig slösa tyvärr alltid vart men hoppas bli bättre däremot har jag alltid haft en syster som är en spara!
Men nu vet ju ni att jag försöker spara inför resan, så himla trist men har jag ett mål så kan det funka så tråkigt veckorna innan nu allt kostar ju eller ja det mesta!

Hade en inbokad tid i GÖteborg på fredag kväll hos Ewa på Lasersalongen men mailade nu & avbokade denna gång också gjorde det senast pga jag va på semester så pinsamt men får ta det efter jag kommit hem istället inte jätte viktigt kan hellre ta dom tusenlapparna & shoppa för sen istället! Är ju tyvärr inte miljonär så får välja bort vissa saker..

                            Ja det är skönt när alla pappren är klara..eller inte alla för det kommer komma flera som kommer hem till mig.,men man kan inte mera än fylla i skicka in till försäkrings kassan..Ja det är inte skoj att spara när man vill shoppa för dem..hihihi..man vill ha ett stor konto & shoppa samtifit..gäller att välja & spara till något som du har en resa på gång..Hoppas att din dag på jobbet kommer gå snabbt.kram

vilken fin hy!

Vacker määnniska ((:

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.