Vitt vitt mera vitt

Hej..Vart full rulle denna dagen, starta med frukost på Mcd, dick stressa dit för det är ju till kl: 10 & vi kommer alltid i sista minuten sen vidare har gått i affärer osv, sen vart på något bandygrejstävling, inte så insatt på det som ni förstår.
Ikväll blir det lugnt iaf, sambon ska med min familj på kräftskiva han ska vara chafför så jag är hemma så räknar med en bloggkväll har ju inte vart inne på hela dagen så nu har jag en del bilder osv..

Ska visa detta möbelset, älskar vitt i hemmet & nästa gång jag ska flytta vill jag ha något av detta, vet inte VILKEN TYCKER NI är finast? 

Denna serie / sängram ..
               

                                                     eller detta ? 

               
                                         plus denna till då självklart !

                 

               Svårt, svårt! Tycker nog att den första sängen var finast. Mest klassisk i modellen... Älskar också vitt!Grönt te med smak av champagne är urgott. Testa att fråga i en tebutik för det brukar finnas.Kraam K

Åh vad fina möbler, gillar vita möbler. Jag tycker att den andra sänggaveln helt klart var finast, den känns mer unik! :)

Så fint :)

Åh ha så kul på kräftskivan ikväll.Ja det är inte så kul när det regnar men bra shoppinväder :)Nej det är ju så det är, mycket som ska fixas.

Jag spelar inte längre själv slutade helt för ca ett år sedan.. fick en knäskada som inte vill bli helt bra tyvärr. Så jag satsar på att träna istället och jobba vid sidan om och stötta tjejerna från sidan istället :)

Kram

åh jag älskar alla!

ja absolut låter bra! tar emot alla tips jag kan få om boende förutom hotell :)mysigt med kräftskiva, älskar skaldjur :)

tyckte den översta var finast men båda är ju klassiska och stilrena :Dvad händer idag då?

kram

Åh! Såå mkt fint! Jag blir ju galen! Måste ha det fina sminkbordet! :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.