090904


Så vart det den efterlängtade fredagen igen, skönt!
Känns så skönt att ha fixat utväxten på håret återigen men tyvärr märks den askblonda färgen inte så mkt av, men blanda iof den med den gamla färgen ja brukar ha.FÅr ta mer nästa gång men ljusare nu iaf & det va huvudsaken..


Fick en fråga på jobbet förut angående om färgade linser jag använder en dam sa: Men det syns ju så väl att det är fuskfärg, att det inte är din riktiga ögonfärg varför vill du se så fejk ut, Hmm va svara man ? 

            
Idag är det inte så mycket planerat på schemat utan mest bara njuta & ta det lugnt sen ikväll men nu är det arbete som gäller några timmar till. Måste säga det är så kul nu på jobbet när Prussiluskan kommit tillbaks hihi hon kallas så det är en kollega på kundtjänst hon är 1 år yngre än mig annars är medelåldern på min avdelning 40 så det är vi som är dom unga hihi..Håret blev ju kanoners, längtar tills ja åxå ska fixa min utväxt, de värsta med o va blond tyvärr :(är de lugnt på jobbet idag då? :)

kram

hon stannar till på söndag så en långhelg i alla fall =)

Hoppas du får en trevlig helg =)

sv: en gång i tiden har ja varit naturligt blond, men ja färgade mitt hår brunt förra året, så fick ja lov o färga de blont igen :(va glad att du har något o göra iaf :)

en annan ligger fortfarande i soffan med halsont, förkyld, huvudvärk..

ska nog ta ett bad tror ja:P hihi

shopping, sushikväll, sola och utgångar =)

Man får väl säga att man inte tycker det ser fejk ut och att man vill testa en annan ögonfärg :)

sv: säger åxå att dom inte behöver läsa om dom inte vill, eftersom ja byggde upp denna blogg långt innan ja träffade micke..

Men ja orkar verkligen inte, han lyckades trycka ner mej till botten.. ja är rädd för o åka hem, rädd för vad han kan göra :(

Ska städa idag är tanken, imorgon ska vi på kalas och sen ska vi kanske festa på kvällen...Ska du hitta på med då? Kram

OK men det är ju skönt att det lite lugnt med ibland, det behövs =)Förstår att du vill spara!! Ha det nu så bra!!

jo det kan jag tänka mig, är ju helt annorlunda där med tanke på standarden och fattigdomen :Skul att ni bokat rum istället för hotell! det lär bli en upplevelse ju, som du sa komma in i vardagen osv :) det blir säkert bra trots området det ligger i! jag var inne på det med men det blev hotell för vår del..kanske ska hyra lgh nästa gång vi åker dit och stanna lite längre.idag blir det lugnt, är hemma det blåser jättemkt ute och är kallt hehe.. vad händer i helgen då? :)sån konstig kommentar ifrån personen på ditt jobb, varför säger man så, vadå fejk.

kram

sv: ja de va han som dumpade mej, så man förstår inte varför han inte bara lämnar mej ifred :/ han har bett mej dra åt helvete tom nu, o sagt att han ångrar att han va tsm med mej! :S n är han nog bara arg åxå skulle ja tro, o därför går de ut över mej.

han är 36, så man tyckte ju att han visste bättre. men tydligen inte då :S lika omogen som en 14 åring. :(Får du snart gå hem? :)

Bry dig inte om det! när jag har mina nötbruna linser säger ingen ett smack ( har ju mörkt hår nu ) de tycker väl det ser naturligt ut! men när jag har ofärgade linser och min egen ögonfärg turkos/grön tror folk att jag har fejkade linser hehe... så fel de kan ha! :P Tycker du e så fin! =)

Trevlig helg!! KRAM KRAM=)

skönt med fredag :)

håret blev superfint gumman :) VIlken hemsk tant som ställer en sådan onödig fråga, hmm! Nya jobbet går bra. Jobbar inte heltid, men det känns skönt att inte börja heltid heller, vill komma in i stan och så innan jag jobbar heltid! Så det känns bra :)

Så skönt att det är fredag!

Vilken konstigt fråga du fick då..Ja jag hade sovit hela dagen så jag kunde inte somna om när jag väl vaknade.

Har inte heller körkort, ibland blir det väldigt bökigt utan faktiskt.

Kram

Ja, det är underbart med korta dagar. Känns knappt att man jobbar då :) så det gillar vi! Visst börjar man komma in i staden litegranna, helt klart! :) Supermysigt här!

Shululu Bra blogg du har, cheaka min blogg typ varje dag & kommentera min blogg gärna så gör jag det också! :)

Puss <3

i helgen blir det lugnt :) jobbar imorgon och funderar på att ta bilen till v-ås och överraska familjen efter jobbet imorgon :) får se! vad har du för planer för helgen babe?

sv. ja men precis det är ju så man ska göra ;)

åh tack =)

Hej vännen!Tycker alltid att du är snygg i håret!Missen mår inte bättre men nu vet vi vad det är och kan hjälpa henne! Hon ska operera sina tänder nästa vecka! Stackars liten!Hoppas du får en härlig helg!Stor kram

http:/dagbloggning.webblogg.se

Ja det är väldigt skönt :)KDFF är en fotbollsklubb i damallsvenskan, min klubb, så jag jobbar där när jag hinner. Och just nu hade jag ju tid över så jag fick en del gjort hemifrån idag. Skönt faktiskt för det är kul :)

Ja jga har också sagt att jag ska ta det i år, känns som det är ett måste nu!

Vad händer ikväll nu då gumman? Kram

De är SKIT svårt tycker ja! Får värsta ångesten hela tiden typ =/ Skönt med fast jobb! Jag har inge jobb snart, så ja känner de där "måste plugga" Och de vet ja inte om de e sån bra känsla att ha imagen =/ Men sen är ja så himmla nervig :PDå måste ja nästan testa!Kommer du på affären får du jätte gärna höra av dej :)Jo de e jätte bra, ska på maskerad ikväll haha älskar maskerad!! :D

Själv då? :)

ATT de är!! :D älskade fredag <3 haha

Kramar!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.