090903

God morgon..
Blev väckt imorses vid halv 6 av att mamma knacka på dörren då hade dom slut på kaffefilter ( vi bor i samma lägenhetshus ) va lite irriterande för sov så bra & skulle gå upp ändå vid kvart över 6 så blev att jag somna om & vakna hela tiden där emellan visst kunde gått upp men tar emot jag är ju såå trött på morgonen fast jag skulle behöva mer tid på mig igentligen..
Jag tycker 06.15 är tidigt, men när går ni upp ? Någon som slår mig som går upp tidigare ändå kanske?

Blev höstigt idag med min tegelröda kofta från Gina köpte förra hösten samt kör på fläta idag som jag nästan aldrig har.

Just det ska till frissan idag få bort utväxten skönt! Det är det negativa att vara blond man måste gå dit var 7:e vecka..

             

              Godmorgon!

dryg mamma du har då, min pappa ringde vid kvart i nio o väckte mej o då sov ja såå bra:P heheSnygg outfit :)

fin fläta (:

fin fläta (:

Underbart fin blogg! Och flätan är galet fin!

Är allt bra med dig?

sv: ja är arbetslös nu, jobbade som personlig assistent i sommar.. så nu söker ja jobb för fullt, de här är riktigt tråkigt :(vill jobba inom affär tror ja:P hehe

kram

(: det är bara bra med mig, själv?

gör inte direkt något roligt, jag är i skolan... (;

Själv?

sv: de va skit kul o spela uno på internet, va mitt favvo spel när ja va mindre:P heheVad ska du göra efter jobbet idag då? :)

sv: tack så jätte mkt : )

javisst är hon (: idag ska jag försöka ringa och få tag i nytt jobb eftersom jag ska flytta. vad hittar du på?

fin kofta :)

Ok får hoppas på repris eller se det avsnittet.. vet du när det är??

Tack för din söta kommentar kram Laila

Så fin kofta :)

Ja 6.15 är tidigt. Brukar också vara uppe runt 6 när jag ska iväg till jobbat.Ja igår gjorde det väldigt ont. Idag är det bättre men har ändå fått order om att vila och ta det lite lugnt.Verkligen paradis, har massa bilder därifrån. Ja något sådan blir det nog.. sol och värme är iaf ett måste. Ska hursom helst bli väldigt skönt att komma bort :)Ja det blri ju lite så, en hel del av dom som läser lämnar ju inget spår och man vet inte vem det är. Då vill man inte lämna ut alltför personliga grejer.Kram

Hejsan!! Jodå inatt sov jag bättre =)Haft en bra dag annars idag, förutom att du blev väckt? Kram

haha inte jag heller! ja det är verkligen nackdelen med att vara blond. så himla skönt att slippa det, var blond ett tag men orkade helt enkelt inte med det haha. men ditt hår är ju himla fint (:

åh jobbigt att bli väckt så tidigt!

åh tack! jag gillar verkligen den jag med, det verkar vara många som tycker det. : )

Jag går i trean (:

Tävlingen avslutas imorgon :-) Så lycka till!

skönt att gå till frissan och bli ompysslad :) Jag gör bara slingor en gång i halvåret och gör det hemma. Räcker så som tur är :) Dock är det skönt at bara få bli ompysslad som sagt :) Är du mörk i håret egentligen gumman?

Oj, inte kul att bli väckt sådär :) Jag går upp 06.40 om jag ska duscha, annars 07.00 nu så länge vi kan åka motorcykel till jobben.Fin kofta, hoppas det gick bra hos frissan! Kram <3

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.