Slut!

Efter jobbet gick jag in på Vero Moda hade ett presentkort där men hittade faktiskt inget typiskt får spara det ett tag till då va ute efter en tröja som jag fick mms om som en vän hade köpt i Gbg idag men eftersom jag bor i en liten stad så tar dom väll inte in allt typiskt!

Sen va jag iväg & tränade shiit jag va helt slut efteråt slut i hela kroppen men vilken skön känsla ändå, bara undrar hur det kommer kännas imorgon, känns som det va evighetersen jag hade träningsvärk.
Nu kollar jag på idol iaf har en stor påse med smågodis mums bara vila & njuta av denna fredagskväll!

Tycker ni om idol föresten, stackars Tove gillar ju henne men idag va hon inget vidare bra men som sagt en svår låt hon valde, Eddie va bra idag annars men gillar ju han hmm pinsamt minns inte namnet men han med dom mörka fina ögonen, ni vet nog vem jag menar :)

Hoppas nu får en fortsatt trevlig kväll!!!

Så svårt att ta en bra bild på mina naglar blir så otydligt men silverglitter med några rosa krusiduller,gav ju Mia fri hand att göra vad hon ville så blev så här grant!

                     

Måste säga fyy vilket hemskt tråkigt väder det vart idag, blåst åt alla håll, regnat & mörkt ute, avskyr sånt väder det enda som är positivt är att man kan vara inne o mysa med gott samvete o tända lire ljus här & var!Tjusigt, ja hoppas få mina gjorda på månda.. men blivit sånt hemskt släpp i kanterna... :( måste va för ja jobbar så mycke i vatten.

SV: Hålller med, passar perfekt är sjuuuukt trött på fredagar, hehe....

jag har bara haft myskväll (: hur har kvällen varit missy?

Hej gumman!

Jag måste boka tid för att få mina naglar gjorda snart! Jag ser inte klok ut!!Min mage är ett egen kapitel! För det första är jag ständigt rädd för att få kramper! De kan vara upp i 8 timmar. Och då har jag diarre i 8 timmar!

Sen har jag Imodiumtabletter som är förstoppande. Men det är ju inte alltid det hjälper. Att åka utomlands som vi gjorde i april var värsta prövningen för mig! Men det gick!

Men det är ett grymt handikapp att alltid ha problem med magen!!Ha det bäst vännen!!Tycker inte nån av speciellt bra igår i idol... haha.. Vi testade att sy in en träns o resten pillade sandra in me flytande vax hahaha.. Helt sjukt ju. Men gilklar resultatet. Nu kan ja ju fixa o dona som ja vill me håret :)

fina naglar (:

Härligt att träna lite. Gjorde jag också igår, några lyft med hantlarna. Hehe. Såg också Idol. Är det Rabih du menar kanske? :)Fina naglar!Jaså, ska du hit till Örebro? Så trevligt. :) Födelsedagsfirandet var igår. Men erbjudande om att bli konsulent kvarstår, ifall du är intresserad. ;)Hoppas du får en trevlig lördag!

Kram

Ja, det är så typiskt att vissa saker inte finns när man väl letar efter det.

Åhh du verkar ha fastnat med o ha långa naglar nu, vad roligt! Tror jag ska ordna det med till lön! Kramar

Så supersöta naglar! :)

Jag har träningsvärk idag i låren...är riktigt stel. Jag tyckte inte det var så kul igår, men jag var väl inte speciellt motiverad heller. Mycke prat mellan låtarna o låtvalet var sådär. Känns gott iallafall att det känns idag :) Fortsatt trevlig helg. kram

gud vilka snygga naglar :)

fint

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.