Regnigt!

Typiskt att man inte kan komma ifran regnet da!

Hade tankt att aka pa Satc turen idag men va fullbokat sa far bli imorgon.Ar pa Madison square, sa blir shopping idag ocksa.Skulle akt upp i Rockefeller men va mulet sa far ta det imorgon ocksa horde det skulle bli battre vader imorgon det hoppas jag pa.

Maste saga att detta ar ingen stad som har en massa skoaffarer iaf,daligt utbud av det tyvarr. Ar pa jakt efter nya skor, ar dyngevat om mina fotter men hittar inget stalle.
Men har shoppat en massa :) svart att undga!
jaså avd skönt då, men trist med vädret. Idag har jag iaf fått en del solsken. Varit en del på landet o atgit det lugnt, nu blir det ut emd föräldrarna på middag! Hur länge skulle du avra där igen?

låter som att du har det trevligt :D

JA vill oxå va i NY! får börja lägga undan pengar helt enkelt! Ja e på salongen i vanlig ordning :) Tråkit att de regnar men strunta i de tycker ja o njuuuuut!

du myser lite åt mej åxå där borta va? :)

O ta hand om dig riktigt mkt nu o njut, de är du värd! :D Så hoppas ja vi hörs när du kommer hem igen..kram

Åh så skoj med SATC tur och lycka till med skoshoppingen :)Tack tack!!Hoppas ni hinner med allt det andra sen och att vädret blir bättre så ni kan njuta fullt ut. Kram

vill man betala en extra peng så finns det en massa butiker heheh =)jaa klart =) När kommer du hem:P

Ja satan vad det regnade när vi kom idag.. Fick du mitt sms innan? Vilken/vilka kvällar ska ni ut?? :) Vi måste ses!!KRAM

åh,är sjukt avis.vill också till new york!

God middag söta.Allt bra med dig denna torsdag.kram

Åhhh vad glad jag blir :) tack vännen :D hur mår du? :D

Gå ner längs med 34th street alltså ifrån Victoria Secret och neråt, där fanns det en del, titta även in på outletens TJ Maxx på 14th street och de har en bra butik på canal street också =) Jag hittade ett par designade ed hardy på canal street och det fanns riktigt grymma skor där i både converse och stövlar! Jag e sjuk avis på dig dock ska jag säga, vill också!!=)

Hejsan Sötnos!

Tänkte bara säga att jag är nu hemma från en härlig vecka i Spanien. Jag är tillbaka som vanligt och bloggar igen, så fortsätt läsa min blogg. Och jag fortsätter läsa din igen så klart! Jag hoppas du har haft en bra vecka och njuter av ledigheten! :D

KRAM!

Hej gumman!Åhhh vad härligt att vara i NY! Hoppas du slipper regnet snart!Jag blev riktigt sjuk så jag har inte varit inne på bloggen på 10 dagar. Jag hamnade på IVA och höll faktiskt på att dö. Hemskt! Men nu är det ok tack o lov. Trött men det kan man ju vara ett tag efter!Njut av resan!! Ser fram emot att se alla bilder sen!

STOR kram

Heeej Sötan! Hoppas allt är bra med dig där borta! Saknar din up date här! Många kramar :)

Hej gumman!Antar att det är mycket Halloween pynt och så i USA, önskar dig en trevlig helg!Kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.