Mys söndag!

Hello vänner! Glömt bort mig? :) Jag hade en datafri dag igår, hann inte gå in på förmiddagen sen på eftermddagen/kvällen fick jag inte gå in för killen på datan han tyckte jag gott & väl kunde ha en datafri dag & umgås med honom ist, kliade nästan i fingrarna för sitter ju dagligen framför datan men fick lyda honom så blev det..

Idag är det en vecka kvar nu innan jag flyger till New York, dagarna går iaf positivt! Så hoppas denna vecka går i rasande fart nu. Ska träffa en kompis som bott i Usa i 2 år så hon ska tipsa mig om vad jag inte får missa osv sen i eftermiddag så ska bli trevligt! Sen ikväll blir det tv:kväll Gossip börjar ju igen men kommer sakna Previliged.

Detta är min mosters hår, det växer som tusan synd man inte va lik henne på det..Va med henne nästa hela dagen igår va trevligt!

               

Nu ska jag kika runt bland bloggar, nyfiken på att se alla som var på Bloggawards igår, vad dom hade på sig & såg ut, kan tänka mig att det var en Fab kväll! :)å de låter de... kul med en resa!!! jag gillar oxå Gossip och Previliged=)

fin blogg du har!

ja det gick ju bra för foki (: har du en bra söndag sötnos?

sorry för sent svar men blogg.se he konstigt asså kommentarerna hade blandat ihop sig..

vad tycket du om idol då, =) hehe nice kombination träningn o godis hehehh=)

mitt hår växer nog ungefär 2 cm på ett halvår så att få sådär långt fint hår kan jag nog bara drömma om :(

Hej sötnos!Hoppas din söndag har varit bra! Ibland behöver vi datafria dagar! ;)Själv har jag inte gjort så mkt mer än att städa.Kramis :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.