Jennydagen!

Idag är det Jennydagen, grattis till mig hihi nej men jag är så rörd har fått grattishälsningar så det känns som jag fyller år idag men inte riktigt än är någon dag kvar men så gulligt av mina vänner att höra av sig!

Igår när jag kom hem hade mamma bakat kakor till mig, samt låg det presenter på mitt köksbord från mormor, fick en bukett blommor en klocka & handduk & sådana ugnsvantar pga namnsdagen så va gulligt!

                Just det älskar mornar när himlen är så där mystisk röd, så vackert! 

                             

Just det "pimpa" min mobil igår köpte sådana i olika former när jag var i Köpenhamn i somras i min favoritbutik, fast legat hemma i lådan bara vet inte va jag ska använda det till men igår tog jag några på mobilen blev njaa så där men får va så just nu iaf! 

                    

Kollade på det nya programmet av Desperate Housewife igår, säger faan va bra det va! Visst ja borde kunna väntat men va så nyfiken men kan hålla med Sanna, det bästa programmet eller iaf spännande. Om ni som mig inte kan vänta kika in på detta site:http://ch131.com/
Ja, om det blir som det var förra året så kommer det bli helt galet kul :) hoppas att det blir lyckat i år igen. Bara klänning som fattas hehe... ångest. Grattis på namnsdagen :) kram

Förra veckan jobbade ja 4dagar o hade 9 kunder å idag ska ja ha 3st :) så de går framåt :)

jo men det är tur det! tänk va tråkigt ifall ALLA gillade samma stil på killar :P.ah tack hoppas du också får en bra dag!:)

Visst va DH spännande, ja kunte inte heller vänta så ja kollade på de i lördags:P hehe

Så då kan man kolla på andra avenyn idag.. =)Vilken snygg kofta du verkar ha på bilden, vartifrån är den?:)Grattis på namnsdagen får ja väl säga då, brukar åxå få paket av mormor när ja har namnsdag:P heeh dom är söta dom :)

Grattis på namnsdagen! =)Ja, det var kul och tur att jag vann!

Vi vann ett varsitt plagg ifrån henne!Ja, det där med stövlarna var inget kul men det är fixat nu.

Skönt att det är ur världen så man kan börja använda stövlarna!Jag förstår dig med ögonbrynen, det blir lätt att man noppar för mycket...

Gå in och rådgör med henne på salongen! =)veckorna kommer gå i raketfart tills du ska åka, denna veckan har ju nästan halva gått redan! ;)Händer i veckan hos dig då?

Någon shoppingtur?

Kramar

grattis grattis! kanner en jenny som fyller ar idag ocksa :P haha

vad kul, grattis:PMobilen blev ju riktigt söt. Diamanterna passade in jättebra:DAllt bra med dig annars?:)

Vackert bild men föredrar hellre varma sommar mornar :D

ska kolla på desperate idag :)

Grattis grattis till dig :)

Ska gratta min lillasyster också när hon slutat för dagen.

Längtar tills DH men får se det imorgon för jag jobbar ikväll =/ Men ska bli kul.

Ja det var verkligen ett sjukt dygn igår, nu har jag lite mer sypmati för min sambo som gör sånt här varannan vecka. Vilket liv.Tack detsamma sötnos.

Kramar

Hej allt bra? :)

Toppen hära! :D

kramGrattis Gumman! Hoppas du haft en fin Jenny dag! :)Hihi... ;)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.